24. června 2012

Běžný den III. českého presidenta

Škoda, že to A. B. Bartoš zkazil zbytečně explicitním závěrem.

12 komentářů:

  1. Zřejmě nejvtipnější, co ten blb dosud napsal.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne to moc vtipne neprijde, jen pravdive. Jedine co mu vycitam, mladickou nerozvaznost ci jak to nazvat.

    OdpovědětVymazat
  3. Proč ne blb?
    Již první kontakt upozorní na fajfku a na tvrdošíjné používání "prostředního" jména, což je v našich podmínkách tak diagnostické, že od toho radši upustil i jeden hejtman.
    No a pak si stačí něco přečíst.
    Třeba jeho přesvědčení, že existuje něco jako etnický Čech, je legrační. A nejen to. Sorry, ale radši umřu bez šance na spasení, než abych kráčel vstříc tomu světlu, které hlásá tenhle "celník".

    OdpovědětVymazat
  4. No, je svůj. Ale proto nemusí být hned blbec.

    OdpovědětVymazat
  5. Dobře, jeho stylizace (dýmka, B., fotografie před knihami, které evidentně nečetl) po pravdě řečeno svědčí spíše pro kategorii "kokot" než "blbec".

    Ale jeho texty mi blbé připadají, takže sice možná nemusí, ale asi je. Aspoň v mém světě. A jste to Vy, kdo brojí proti "IMHO".

    OdpovědětVymazat
  6. Dobře, kategorie "kokot" je krajně subjektivní; ve Vašem případě mám podezření, že je to paušální označení pro lidi, kteří mají pro Vás nepřijatelné názory.

    A jste to Vy, kdo brojí proti "IMHO".
    Jistě. Nicméně, kategorii "blbec" přeci jen vnímám objektivněji, jako hlupáka, tedy člověka s nízkým IQ a vědomostmi. Nicméně jsem si vědom, že je rozšířený usus, který pojem "blbec" definuje jako mírnější versi Vašeho "kokota".

    Oba pojmy však považuji za nálepky, které nenesou žádnou užitečnou informaci.

    OdpovědětVymazat
  7. jeho stylizace
    Nebo, abyste se necítil ukřivděn: Spíše než nepřijatelné názory půjde o nepřijatelný životní styl, nedostatek autentičnosti, když povinnost autentičnosti vnímáte jako nepodkročitelné dogma. Zkrátka Bartoš je jakýsi mod, zatímco vy jste rocker. To je celé.

    OdpovědětVymazat
  8. Ne, Petersi, jste cele mimo.
    Když nic jiného, já nejsem rocker. A ABB není mod. Spíš jde o stylizaci do pražského kavárenského intelektuála.

    A prosím Vás, byl byste tak laskav a zapojil trochu sebereflexe? Je vrcholně trapné, když zrovna Vy někomu říkáte, že jsou pro něj nepřijatelné odlišné názory. Zrovna Vy, který jakýkoli jiný názor odbydete jako odtržení od reality (opět -zrovna Vy).

    "Nicméně, kategorii "blbec" přeci jen vnímám objektivněji, jako hlupáka, tedy člověka s nízkým IQ a vědomostmi."
    Na tom se shodneme - já si myslím, že má nízké IQ a je nevzdělaný. Kdybyste se obtěžoval číst, našel byste to v tom textu. Nemohu za to, že Vaše schopnost interpetovat text je taková, že Vám i Aleš Zeman musel poradit jiný význam ZTOHOVEN.

    "Spíše než nepřijatelné názory půjde o nepřijatelný životní styl, nedostatek autentičnosti, když povinnost autentičnosti vnímáte jako nepodkročitelné dogma."
    Co je to za pitomost? Jeho životní styl neznám a tu povinnost autentičnosti jste si také vycucal z prstu.

    Uvítal bych, kdybyste omezil dvě své odpudivé vlastnosti: projikování vlastních špatných vlastností do cizích subjektů a vkládání svých myšlenek do úst týmž osobám.

    OdpovědětVymazat
  9. To přirovnání ke sporu mods a rockers jsem pochopitelně myslel zcela obrazně, zcela odhlížeje od podstaty toho sporu. Mohl jsem místo toho uvést Kapulety a Monteky; třeba by Vám to došlo.

    Na osobní útoky nebudu reagovat. Snad jen jeden odkaz.

    OdpovědětVymazat
  10. Na osobní útoky? Prosím Vás, Vy na osobních útocích stavíte celé články, tak se laskavě uklidněte.

    Nemáte se nesmyslně ptát. Vodník a já jsme napsali, že je to blb, protože si to prostě myslíme. Je to tautologie, ale co chcete? Abychom mu změřili IQ? Nechcete toho trochu moc? A zrovna Vám ho změřili a vůbec nic jste si z toho nevyvodil.

    Tak už se laskavě nad sebou trochu zamyslete.

    OdpovědětVymazat
  11. Jinak ano, máte pravdu, ten Jaklův článek je o Vás. Přečtěte si, co píšete, a představte si, že to píše někdo jiný ...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>