15. října 2011

Za žhářství podmínku

KS-HK udělil za účastenství na poškozování cizí věci rok a půl vězení s tříletou zkušební dobou. Když si to srovnáme s Vítkovem, kde byli pachatelé odsouzeni za pokus vraždy, nebo Bedřiškou, kde jim obecné ohrožení zůstalo, je zjevné, že tady něco nehraje. České soudy odsuzují podle výsledku, místo aby hodnotily úmysl, jak tomu má být u ohrožovacích deliktů.

1 komentář:

  1. Vazeny GP,
    rozsirim Vam thema podivnych rozhodnuti soudu CR o dalsi pripad ktery vola do nebe(nepravniho a nepravnickeho)
    ----------------------
    Vladimír Stwora pravomocně odsouzen:
    18. října 2011 obdržel Vladimír Stwora, editor Zvědavce, pravomocné usnesení krajského soudu v Praze, pod nímž je podepsána soudkyně JUDr. Eva Milcová.

    http://www.zvedavec.org/zvedavec_4653.htm
    ----------------------
    Co to je za statni zrizeni, co to je za vladu ktera vytvori takove zakony a atmosferu ze JUDr. Eva Milcová se chova a soudi jako JUDr Urvalek?
    A bude hure az do uradu presidenta bude najmenovan "Sametovy" šmejd, člen Strany v době, kdy tato dohlížela na mučení Charlie Soukupa a škrcení Pavla Benýška ručníkem do bezvědomí (zbití Ziny Freundové, Ivana Medka, Jirky Kasala a smrt Pavla Wonky už měla Partaj odfajfkováno), v r.1989 hbitě převlekl kabát, dotáhl to až na premiéra a hodlá kandidovat na presidenta. Kde je "spravedlivé mediální tažení" proti tomuto vohnoutovi? No nikde, samozřejmě, protože kromě převlečení kabátu nasadil taky jarmulku a zapálil menoru u Rudolfina, čímž se stal nedotknutelným (byl by to antisemitism!)
    Ne bezduvodne rikaji sousede o CR ze to je Cechistan!
    What a shame :-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>