8. ledna 2011

Válka mezi paleokonservativci a neokonservativci

Článek Adama B. Bartoše Věční petenti ve službách pana Vaňka vyvolal u Pravdy a lásky nepředstavitelnou zuřivost. Nechápal jsem proč, ale teprve odsudek Romana Jocha mi to osvětlil. Seznamy! Taková drzost! Joch píše: „Sestavovat seznamy osob! Zbláznil ses?“ Ano, Bartoš se dočista zbláznil, protože po takovém článku si před ním odplivne i jeho vlastní pes.

Ačkoliv mi neokonservativci v podání Mirka Topolánka byli docela sympathičtí, jejich lísání k moci s cílem být za každou cenu součástí establishmentu, je odporné. A k tomu ta rusofobní paranoia. Vše, co prospívá Moskvě, je nutno zdeptat – уничтожить.

Tak já vám něco řeknu, pánové rusobové: Válka v jižní Osetii byla hnusná gruzínská aggresse a Saakašvili je sprostý vrah. Rusko udělalo to, co měl udělat každý slušný stát.

4 komentáře:

  1. Nevěřím svým očím! To jste opravdu napsal Vy??

    OdpovědětVymazat
  2. Adam B. se opravdu trochu zblíznil. Když se do NWO navážel kultivovaně a rozpoutal diskusi o členství některých prominentních politiků v tajných spolcích, byl docela fajn. Teď občas přesně udeří hřebíček na hlavičku, ale jindy zase svou udýcanou rétorikou připomíná Ivo A. Bendu.

    Ještě horší je, že se zbláznil i Lukáš Petřík. Ten se nejprve z neokonzeravitce spravil na paleokonzervativce (stejně jako A.B.), ale pak začal brát katolictví až příliš vážně a dnes básní o tom, jak je sex před svatbou jedno z největších zel tohoto světa.

    Co se s těma klukama děje?

    OdpovědětVymazat
  3. Co se s těma klukama děje?
    Co? No to je přece jasné: nejbáječnější ze všech světů a régimů jim nic nedává a tak to hledají jinde. Bartoš ve spiknutích, Petřík o něco (ale ne o moc) lépe v římském katholicismu. Konversí k islámu je čím dál tím víc a zřejmě jediný, kdo se vůbec nediví, jsem já...:_\

    OdpovědětVymazat
  4. Odpověděl Vám Vodník. Jakmile se jednou vydáte pryč z mainstreamu, nevíte, kde se zastavit. To je stejné jako problém některých konservativců. Pokud jim nestačí jako ideál 19. století, kam se mají vrátit? Já osobně třeba Vatikán I ani Trident za ideál nepovažuji. Proto by se mi líbil návrat na V. lateránský koncil (1512–4).

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>