22. července 2010

Veronika Kočová v. Obvodní soud pro Prahu 9

Příběh jedné justiční svévole. Naštěstí ji zastavil ústavní soud. Pěkný je zejména § 42 i. f.: "Nikoho nelze nutit, aby využíval všech výhod, které mu současná civilizační úroveň nabízí, přičemž zájem dítěte, aby mělo zajištěnu „kvalitní“ soudobou péči (z hlediska materiálního), nemůže bez dalšího převážit nad jeho zájmem a právem, aby bylo vychováváno vlastními rodiči. Jinými slovy řečeno, odnětí dítěte rodičům z důvodu ohrožení na životě nemůže být v demokratické společnosti založeno pouze na srovnání předpokládané životní úrovně dítěte s úrovní, kterou by v rámci společnosti mohlo dosáhnout jinde." Kamberský: "Ukrást matce dítě je lumpárna. Ale ukrást dítěti matku je zločin."

3 komentáře:

  1. Vážení a milý čtenáři,
    právě jste si přečetli co je v tomto státě možné,respektive že nic není nemožné např.ukrást matce zcela svévolně 3-denní miminko a to přímo z porodnice ,co tu však nezazněla kdo je za tento zločin proti lidskosti zodpovědný zejména ,takže k viníkům:je to starosta Prahy 9 Jarolím z rodiny čutálistů,který si myslí že mu díky tomu v tomto státě projde naprosto vše a dále pracovnice OSPODU CHotěborové a Podloucká,následně soudkyně Tondrová,Horká a Vavřichová,nesmím samozřejmě vynechat ani výtečný Městský soud v Praze,který si zcela úmyslně vymýšlel neexistijící právní termíny aby probůh nemusel tento protiprávní čin zarazit konkrétně se jedná o Slaného a celý senát,dále Poloncyová to je též přebornice a další zúčatnění ,včetně politických špiček kteří přihlíželi a přihlížejí i nadála ale k těm někdy příště jen prozradím že se tzv. bijí za lidská práva samozřejmě že pro kůl v oku nevidí takto do nebe volající bezpráví jako zadržování miminka respektive nyní již batolátka,za to se nestydí kritizovat Kubu a jiné státy za nedodržování lidských práv a světe div se Kuba a není to tak dávno předala tzv. disent čítající asi 50 osob do náruče Španělska,myslí si čtenář těchto stránek že se tento stát vycajchuje alespon tak že by proporcielně propustil nejmladší vězenkyni na celém širém světě,která se dostala ve svých 3dnech do péče českého guantanáma pro děti do 4let věku a dodnes neví za jaký těžšký zločin,zřejmě za povalečství nebot válet se v postýlce v porodnici to opravdu neměla dělat!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,
    všem čtenářům těchto stránek,bych chtěla sdělit,že příběh Andrea Kočová versus Česká republika stále nekončí,nadále je v této republice vězněna 20měsíční holčička,z jakého důvodu neví dodnes ani ona ani její matka.
    Viva a bravo pro dodržování základních lidských práv v této republice!!!!!!!!!!!
    A to má tu drzost kde kdo napadat jiné státy že prý něco nedodržují,někdy by bylo dobré si nejprve zamést před vlastním prahem a teprve pak někoho poučovat,jinak je to odporné farizejství a naprostá nehorázná drzost!!!!
    Dost bylo "pravdoláskařů" placených kdovíkým za prázdné blábolení!!!!
    Tento zločin proti lidskosti totiž nemá obdoby nikde na světě,takže zase další pěkný primát pro tuto republiku!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Je to hnus, zločin,pláču za všechny maminky a jejich děti, které nic nechápajíc byly odebrány a dány do nějakého zařízení.
    Kde pláčou a stýská se jim, možná se i cítí vinny, že snad něco provedly. Před několika dny mi byla OSPODem Praha 9 v čele s vedoucí Machovou, dále Hrstkovou a již zmiňovanou Chotěborovou odebrána moje 7 mi letá holčička.Nic nepomohly slzy, pláč, prosby, bylo mi řečeno, že moje reakce jsou divné a chovám se jako s prominutím 5 ti letý fracek.
    Pláčem už mám oči permanentně zanícené a moje sluníčko zhasíná. Jen se modlím, at je to vše jen nějaký zlý sen, já se probudím a s úlevou oddychnu. Všem posílám pozdravy, držte se. Milena

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>