1. listopadu 2009

Pěkná tvář ošklivého hnutí


Pohledná žena na obrázku, kontroversní Lady Michèle Renoufová, není revisionistkou, nicméně revisionisty obhajuje a tak je v běžném diskursu za revisionistku vydávána (Leon Kreutzfeld: už popírání trestnosti popírání by mělo být trestné!). Zde již zmíněný dr. Efraim Zuroff o ní říká: "Tato žena je obzvlášť nebezpečná, neboť je velmi atraktivní a může dát pěknou tvář ošklivému hnutí."

6. října t.r. na bruselské konferenci "Popírání a demokracie v Evropě" na půdě Evropského parlamentu měla tu neslýchanou drzost vyzvat přítomné - poté, co zkritisovala předešlé neobjektivní antirevisionistické příspěvky - k tomu, aby předložili jeden, aspoň jeden jediný důkaz o tom, že plynové komory skutečně existovaly. No představte si to! Její příspěvek si můžete přečíst zde.

Pramen neuvádí, zda konference na její výzvu odpověděla nebo zda zmeškala jedinečnou příležitost jednou provždy revisionisty přesvědčivým způsobem umlčet. Možná to ale konference nemá zapotřebí: programmem jednání byla totiž příprava na zavedení trestnosti popírání Holokaustu v celé EU, takže pokud se zadaří, nebudou si zdejší antirevisionisté už záhy muset dělat těžkou hlavu s nějakými důkazy.

10 komentářů:

  1. Vy jste mi pekny pokrytec pane Vodnik! Popiraci a krizaci tvrdi, ze holokaust je nejaky novy druh nabozenstvi a pritom chteji materialni dukazy. To neni spravedlive. Chceme my snad od krizaku nejake dukazy, ze Jezis chodil po vode a delal z ni vino?

    OdpovědětVymazat
  2. Však taky popírači žádný důkaz nedostanou a půjdou hezky do lochu. Ona ta paní Renoufová žádná popíračka není a myslí si, bláhová, že s ní někdo bude "diskutovat" - no a nějaké "důkazy", to už je opravdu jak píšete jako by někdo chtěl důkaz toho, že Ježíš chodil po vodě...

    OdpovědětVymazat
  3. Vcera jsem ale cetl, ze islamske staty chteji v OSN prosadit zavaznou rezoluci o tom, ze rouhani a znevazovani by se melo trestat u vsech nabozenstvi. Kdyz se budete snazit, mozna se zase po par stoletich dostane rada i na ty vase, krizacke historky. Kazdy chvilku taha pilku.

    OdpovědětVymazat
  4. V tom já islámské státy podporuju, oni tím bojují i za nás, křesťany, do kterých je dnes, v době absence vkusu a slušnosti, dovoleno beztrestně kopat, urážet je a posmívat se jim.

    OdpovědětVymazat
  5. No, vsak to ja dobre vim, ze podporujete. My zname sve pappenheimske. Vam analni znasilneni vadi pouze tehdy, stojite-li na nespravne strane penisu.

    OdpovědětVymazat
  6. Naopak - to platí pro Vás! My s muslimy chceme, aby se nesmělo análně znásilňovat. Taková karikatura Mohammeda muslima zabolí tak jako Vás něčí pennis ve Vaší řiti bez lubrikantu!

    OdpovědětVymazat
  7. No, třeba s námi satanisty se nepáře nikdo. Jsme něco jako antisemiti či rasisti - automatické zlo. A přitom kolik lidí skutečně ví, co je satanismus? Představí si tak nepřátelskou propagandu typu čerti s vidlemi a panna na oltáři...

    OdpovědětVymazat
  8. Abychom se zase nezapletli do alegorii pane Vodnik. Me vadi, kdyz statni moc trestne stiha za vyjadreni nazoru - treba ze Mohamed je terorista, Jezis nechodil po vode, nebo i jine bezverce za veci, ve ktere napriklad ja plne verim v plnem rozsahu zneni zakona a nejake dukazy o tom, na rozdil od vas, zpytaka, vubec nepotrebuji.

    Vy jste zde pred chvili tvrdil, ze vy chcete rozsirit seznam trestne stihanych nazoru na Mohameda a Jezise. To jsem interpretoval, ze se chcete dostat z receiving na giving end. Ja naopak jako skutecny liberal tvrdim, ze zpytactvi by nemelo byt statni moci trestano v zadne forme.

    OdpovědětVymazat
  9. To si nerozumíme, v.p. Kreutzfeld. Každý může zpochybňovat, co se mu zlíbí, ale nemusí a neměl by (v lepším případě nesměl by) přitom urážet. Není to vůbec nutné. Je to zbytečné ubližování a se svobodou zpytování to nesouvisí. Jiná věc je, že zpytovat lze vědecké poznatky, nikoli předměty víry. Kam si zařadíte holokaust, to už nechám na Vás...

    OdpovědětVymazat
  10. Tak by s tím muslimové měli začít něco dělat, aby se konečně chovali civilisovaně: "Sticks and stones may break my bones, but words can never hurt me."

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>