14. listopadu 2009

Gaychat IV

39 komentářů:

  1. Myslím, že toto označení je nepřesné. Proč taháte do svého neonacistického klubu gaye? Mají s tím něco společného? Ne. Nepište tam gay chat, ale Antiisraelic Nazi Blog. (A nezapomeňte se podepsat...)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento název (Antiisraelic Nazi Blog) by bylo možná lepší dát i do hlavičky místo toho matoucího. Google by k vám pak přivedl více soukmenovců. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to symbol hnusu a odpudivosti. Patří to mezi sprostá slova. A docela právem.

    >ale Antiisraelic Nazi Blog

    Možná byste se měl zamyslet, jakým slovem byste nazval vaši podporu státu, kde byly myšlenky boje o životní prostor a myšlenka vyvoleného národa dotaženy do státní politiky a dlouhodobě realizovány. Šetřete dechem a nálepkami, ať vám nezůstanou na čele.

    OdpovědětVymazat
  4. Slovem "spravedlnost". :)

    Nálepky? Jako že by ta vaše žumpa o sobě opět dala vědět nějakým pořádným stalkem na fise? Tím už mě nikdo nerozhodí.

    http://www.zvraceny.cz/video/17674-poprava

    OdpovědětVymazat
  5. Pro vás je asi estetika vraždění důležitá. Ujišťuji vás, že umírání na popáleniny z fosforových bomb, hozených na území s hustotou 4 100 obyv./km2 je daleko, daleko horší. Pokud bych si měl vybrat, raději bych skončil, jako ten chlap na videu, než umírat účinky "moderních" zbraní. Trpíte obvyklou nemocí dobře živených a spravedlivých hrdinů, zabíjet ve jménu dobra je správné, jen nesmím vidět tu krev a utrpení.

    Mimochodem, kdyby jste byl v armádě, učili by vás, jak zapíchnout nepříteli do břicha bodák tak, aby se vám hlaveň s muškou nezamotala do střev. Tomu se říká vojenská profese a jsou jedinci, kteří jsou na své pochybné umění dokonce hrdí.

    Vaše video je sice hnusné, ale není to argument, druhá strana je minimálně stejně strašná. Navíc mimo přirozené právo.

    OdpovědětVymazat
  6. Ano. Zápalné zbraně jsou hrozné. A používají to všichni už dobrých 5 tisíc let. A nedají si říct.

    Dočista jako ti "palestinci". (Žádný palestinský arabský národ neexistuje...) Kolikrát jim byl nabídnut mír, tolikrát odpověděli nějakou sviňárnou tak strašnou, že to všechno pokazili.

    Izraelci se měli už dávno vykašlat na veřejné mínění, a jak jim správně doporučil Miloš Zeman, prostě ty lidi odsunout. Jenže problém je v tom, že žádná arabská země tzv. palestince nechce. Taková nabídka v nich vzbuzuje podobné pocity, jako by měli Poláci nebo Němci při představě, že k nim odstěhujeme romskou chudinu ze Severních Čech.

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím, že toto označení je nepřesné. Proč taháte do svého neonacistického klubu gaye?

    Kolik homosexuálů bylo asi mezi nejvyššími nacistickými pohlaváry? Podle nepotvrzených pověsti většina.

    OdpovědětVymazat
  8. >Jenže problém je v tom, že žádná arabská země tzv. palestince nechce.

    Nepochopil. Okolní arabové jim neumožnili, rozplynout se. Takže se bez omezení množí budoucí židovští vrazi, pěstování, jako v laboratoři. Tato taktika povede k dobití Palestiny zpět, klídek, dožijete se.

    >a jak jim správně doporučil Miloš Zeman, prostě ty lidi odsunout.

    A čemu to pomůže, že bude armáda nepřátel vyrůstat o 100km dál? A kampak je asi odsunou, na čí území? Soudruh prognostik to nějak nedomyslel:)

    OdpovědětVymazat
  9. Chcete spíš mluvit o "vrazích Židů" předpokládám, než o "židovských vrazích" - to jste se nechal unést asi nějakou paralelní diskuzí.

    Já vám vaši muslimskou víru neberu, Kapitáne, podržím si svou a pravda je a zůstane jen jedna, někdo se zkrátka bude mýlit.

    Jen stručně zopakuji totéž, co jsem už říkal Vodníkovi. Pouhými kecy na webu se vám ty židy ze světa vyhladit nepodaří. Je třeba, abyste se vyzbrojili, a odtáhli do boje. Věřím, že se svým kvalitním vojenským výcvikem z armády ČSSR budete v Hizballáhu hvězda. Pokud se seberete hned dnes, bude to ideální. Nezapomeňte s sebou vzít Ondru Š.

    Izraelcům jsme pomohli dost, teď musí oni pomoct nám.

    OdpovědětVymazat
  10. Kapitáne, už jste zapomněl na svoje výprasky na Sprše? Debata s hovady je nesmyslná, jim nejde o věc, nechtějí se něco dozvědět nebo někoho přesvědčit. Jim jde jen o to naházet co nejvíc špíny na ostatní. Vulgární lhář jménem Filip Sklenář se mi dodnes neomluvil za své pomluvy a z prstu vycucané představy o mé osobě a přidává k nim další. Opravdu nechápu, proč ho sem Peters pouští. Patrně bude třeba, aby ho FS opravdu udal, jak vyhrožoval.

    OdpovědětVymazat
  11. >Chcete spíš mluvit o "vrazích Židů" předpokládám

    Nikoli, budoucí židovští kati právě vyrůstají v Gaze a jinde v utečeneckých táborech. Chce to jen čas.

    > Já vám vaši muslimskou víru neberu

    Co to plantáte, nepřítelem muslimů jsou bezvěrci, lidi Knihy tolerovali celá staletí. Velmi dobře chápu nebezpecí islámu v Evropě a také proto předpovídám pád Izraele.

    >Pouhými kecy na webu se vám ty židy ze světa vyhladit nepodaří.

    Nikdy jsem nechtěl nikoho hladit ani vyhladit, to je vaše konstrukce. Jsem vždy, na rozdíl od vás, proti vraždění lidí, navíc z pohnutek tak nízkých, jako je náboženství. Navíc současnou propagací židovství se toto stane ve společnosti naprosto nepřijatelným, něco jako vláda dělnické třídy. Tydlitátová s dalšími extrémisty vychovali víc spících antisemitů (promiňte to špatně vytvořené slovo, ale vy mu takto rozumíte), než celá česká extrémně pravicová scéna dohromady.

    >Věřím, že se svým kvalitním vojenským výcvikem z armády ČSSR budete v Hizballáhu hvězda.

    Nedělejte ze sebe prosím hlupáka. Vraždění se v armádách učí bez ohledu na cíl boje plus mínus stejně a i když můj výcvik byl popravdě mizerný, pochopil jsem některé principy. Vy jste nepochopil nic a jako základ své ideologie berete svaté rozhořčení nad jednou, celkem rychlou, avšak pro vás málo estetickou, vraždou. Genocidu protistrany prostě pomíjíte, protože jí fandíte.

    Když vám řeknu názor na to, jak celý konflikt dopadne, děláte ze mne muslima. Naprosto nechápu proč, protože falešné pochlebování židům jim v žádném případě nepomůže. Ani to vaše.

    OdpovědětVymazat
  12. "házení fosforových min na židovské vesnice"

    Může pan Sklenář čtenářům Lucerny wikipedie objasnit, kdo že to dle něj háže "fosforové miny" na židovské vesnice? Měl jsem za to, že Palestinci zaghettoizovaní na Západním břehu a v Gaze jsou rádi, když mají potraviny a základní sociální péči, a na nákup fosforových granátů nemají pochopitelně prostředky. Posledním "zázrakem" palestinské vojenské techniky byly podomácku vyrobené rakety, na něž bylo odpovězeno masivní invazí, která zahubila několik set palestinských dětí a civilistů, které pana Sklenáře nezajímají. Naopak, je vrcholem pokrytectví, že zde pan Sklenář zmiňuje fosforové zbraně, jelikož to byly právě ony, které masivně nasadil při invazi do Gazy Israel, nikoliv Palestinci. To Filip Sklenář nepochybně ví, jestli tvrdí opak, nechť to dokáže, jinak se přidávám na stranu Vodníka a hlasuji za zablokování osoby F.S. z přispívání na toto fórum, osobně nemám o nepodložené lži a bezcenné osobní útoky Filipa Sklenáře nejmenší zájem.

    OdpovědětVymazat
  13. Naprosto nechápu proč
    No já jsem se Vám to pokusil vysvětlit. Nehledejte ve Sklenářových kommentářích logiku nebo náznaky dialogu, to Vás leda zavede na zcestí.

    OdpovědětVymazat
  14. Ad Alkibiades - viz mé poznámky Kapitánovi: jákékoli pokusy o dialog s trollem, který je navrch hysterik, nevedou nikam a jsou ztrátou času.

    OdpovědětVymazat
  15. Fosforové miny použil letos Hamás. A že je Gaza izolována od světa? No za to přece může Egypt. Izrael ji jako centrum teroristické války proti sobě izolovat musí, Egypt nemusí. Přesto jsou Egypťané připraveni každého "palestince", který se přiblíží k jejich hranicím, zastřelit. A přece už mohla Palestina existovat. Stačilo nezničit mírový proces vyhlášením 2. intifády.

    OdpovědětVymazat
  16. >Takové se v kulturních civilizacích spíše věší.

    Ano Filipe, dovedu si představit, že pokud by to záleželo jen na vás, skutečně byste za nepohodlné názory věšel. Nakonec takové "kulturní civilizace" přesně podle vašeho gusta tu už byly a jistě najdete bohatou inspiraci ve vaší oblíbené 3. říši, náboženské inkvizici či ruském a čínském komunismu. Naštěstí dnes, přes všechen ten uzákoněný ideologický balast, jsme se tak daleko ještě nepropracovali. Ale možná, když se toho ujmete, uděláme velký krok vpřed:)

    OdpovědětVymazat
  17. 2 Kapitán. Vaše kolektivní posedlost Věrkou Tydlitátovou vás prozrazuje více než cokoliv jiného. Naprosto normální ženská, která se odlišuje jen tím, že nacistům říká nacisti a antisemitům antisemiti. Jediný, kdo ví o její existenci mimo odbornou teologickou obec, jsou nacisté, kryptonacisté a antisemiti.

    OdpovědětVymazat
  18. 2 Kapitán podruhé... S těmi komunisty, nacisty atd. jste mě teď fakt rozesmál. Připomněl jsem si debatu s Davidem Černým, kde mě tento katolický učitel filosofie přesvědčoval, že mezi veverkou a slonem není velkého rozdílu. Nuže vězte, že je. :)

    OdpovědětVymazat
  19. To nebyli homosexuálové, ale sionističtí ilumináti. To je dnes potvrzeno. Homosexuální orgie pořádali nikoliv kvůli vzrušení, ale jako součást zasvěcení do kabbalistických praktik. Vodník, Peters a Kreuzfeld vám vysvětlí detaily tohoto pozoruhodného židovského spiknutí, které mělo diskreditovat poctivé nacisty a vrhnout na ně stín podezření ze sodomie.

    Užvaněný smutný šašek. Strašná otrava.

    OdpovědětVymazat
  20. >hlasuji za zablokování osoby F.S. z přispívání na toto fórum, osobně nemám o nepodložené lži a bezcenné osobní útoky Filipa Sklenáře nejmenší zájem.

    Já bych FS nic neblokoval. Je to podivuhodná směs sexuální perverze a antihumanistické a pokrytecké ideologie. Chovejme si jej jako vzorek nebezpečné infekce, sloužící pro případnou výrobu protilátek:)

    OdpovědětVymazat
  21. "Fosforové miny použil letos Hamás."

    Uveďte mi reference z nějakého oficiálního zdroje, pak se dá diskutovat.

    OdpovědětVymazat
  22. Filipe, děkuji za názornou illustraci pojmu gaychat. K věci je první věta: "Myslím, že toto označení je nepřesné," vše ostatní je gaychat. A i ta první věta je these bez jakýchkoliv argumentů, tedy pro jakoukoliv smysluplnou diskussi nepoužitelná.

    OdpovědětVymazat
  23. "Uveďte mi reference z nějakého oficiálního zdroje, pak se dá diskutovat."

    Reference? Tady.

    OdpovědětVymazat
  24. >Jediný, kdo ví o její existenci mimo odbornou teologickou obec, jsou nacisté, kryptonacisté a antisemiti.

    Dobrý znak selekce:) Myslím ale, že je to jinak. Nepřehlédnutelnou osobu pí. VT si pamatuje každý, kdo si přečetl pár jejích článků. Tím pádem se automaticky stal, dle vaší definice nacistou, kryptonacistou nebo antisemitou. Takže pravdu jsem měl já, že vychovala víc antisemitů, než naše pravicová scéna:)

    VT má mimořádné nadání kopírovat myšlenkové postupy i s jejich etickým obsahem od nepřítele a zasazovat je do vlastní ideologie. Ale přemíra snahy někdy škodí.

    OdpovědětVymazat
  25. Alkibiades: Hamas jim letos 15. ledna zřejmě hodil jejich minu zpátky...:-\

    OdpovědětVymazat
  26. A propos Věra Tydlitátová. Překvapuje mne, Filipe, že Vám unikla její hádka s Kateřinou Sidonovou a Kateřinou Mahdalovou, když proběhla na Týdnu a byla důvodem, proč si tam zrušila blog.

    OdpovědětVymazat
  27. "hodil jejich minu zpátky" a 16krát... hmmm... Proč chcete Vodníku, aby byl Alkibiades považován za blba? Prostě Alkibiades jen nevěděl, co se děje nového.

    OdpovědětVymazat
  28. Já chci, aby byl Alkibiades považován za blba??? Jak jste na to přišla? Alkibiades se ptal na zdroj, já jsem mu ho poskytl. A co to prosím Vás povídáte o 16? "Mezi 16 raketami...byla také fosforová mina". Singulár. Tedy jedna.

    OdpovědětVymazat
  29. "Hamas jim letos 15. ledna zřejmě hodil jejich minu zpátky...:-\"

    Děkuji za odkaz. Nejsem zastánce teze, že "násilí nic neřeší" (historie nám ukazuje jinak), ale považuji Ženevské úmluvy a jus in bello obecně za jeden z největších přínosů západní civilizace pro svět. Fosforové zbraně jsou svinstvo (jiný termín mne nenapadá), ať již je používá kterákoliv strana. Fakt, že mám v otázce Palestiny větší sympatie k palestinskému boji za svobodu, na tom nic nemění. Je opravdu škoda, že se dnes více nepřemýšlí právě o otázce jus in bello a naopak se neustále zmiňuje universalistické jus ad bellum.

    OdpovědětVymazat
  30. A propos Tydlitátová.

    Proč by mi to uniknout nemělo? Kde jsou dva židé, jsou tři názory. A že se Věrka občas nechá unést, je mi taky známo. Co já vím (ale nijak se potom nepídím), ještě nikdy ze sebe neudělala takovou krávu, jako vy nebo já kreténa. Takže co jí vyčítáte vlastně, Petersi? Že je výstřední a prchlivá. Myslím, že každý seriozní a nad izraelskou otázku povznesený psychiatr by potvrdil, že zatímco ona ještě v normě duševního zdraví je, vy (nebo já) už jsme mimo ni.

    OdpovědětVymazat
  31. "Prostě Alkibiades jen nevěděl, co se děje nového."

    Ano a jsem rád, že mi Vodník dodal přímý odkaz, kterého jsem se od Filipa Sklenáře nedočkal.

    OdpovědětVymazat
  32. Jinak já osobně jsem existenci Věry Tydlitátové zaregistroval již v roce 2006, dávno před tím, než nás media začala masírovat existencí Národního odporu v pravidelných Dvou minutách nenávisti.

    OdpovědětVymazat
  33. Nikoliv. Za svobodu bojuje Izrael. Izrael je svobodná země s demokratickým řádem a ochranou slušných lidí před násilím.

    Palestinští teroristé bojují za diktát šarijátu a bojují proti nám. Proti svobodě, kterou jsme postavili na židovských etických principech.

    OdpovědětVymazat
  34. Na pokrytectví státu Izrael to samozřejmě nic nemění, zaráží mě drzost oné vládní představitelky citované v článku odkázaném Vodníkem, která hovoří o tom, že to "dokazuje fakt, že Hamás používá nelegální zbraně", zatímco existují v několika svazcích zdokumentovaná svědectví o tom, že Izrael činil to samé, akorát na armádní úrovni a tedy v nepředstavitelně větším a ničivějším rozsahu.

    OdpovědětVymazat
  35. Filipe, upřímně, Vy si myslíte, že článek, o kterém referuje Vodník, je v normě?

    OdpovědětVymazat
  36. Je to názor, který má svou legitimitu. S kanibalem taky nevedeme při o nutriční hodnotě lidského masa, nejvýš nasloucháme argumentům, které zločince nějak ospravedlňují.

    OdpovědětVymazat
  37. No jistě, fosforová mina. Ale vystřelit dvakrát fosforovou minu je jako dvakrát vykouřit stejnou cigaretu. Prostě nemají na Izrael nic házet! Dokud toho nenechají, tak si nezaslouží nic, než pořádně napráskat.

    OdpovědětVymazat
  38. Myslel jsem samozřejmě omylem nevybuchlou, ale třeba to nejde, to je nakonec vedlejší...

    Jinak Vaše řešení palestinsko-israelského konfliktu nesdílím ani náznakem a o tom, kdo potřebuje pořádně přes prdel, mám taky svoje představy. Nedomnívám se, že mezi námi může v tomto ohledu dojít k nějakému porozumění, na nějakém diskusním foru jistě ne.

    OdpovědětVymazat
  39. Mimochodem, ta mina nevybuchla ani v tom Negevu, takže to bude zřejmě zmetek, který - nevybuchlý - Hamasníci poslali Israelsům nazpět.

    A to nemluvím o tom, že jsem pro tuto zprávu nenašel jiné zdroje než israelské, takže jim pracovně budeme věřit.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>