18. srpna 2009

Američani byli varováni

Otiskuji odkaz na obdržený článek pod názvem: Americans were warned by a Socialist (= Norman Thomas).

I believe we have too many people in America that are blind and do not even know what socialism really is, just like Thomas said “... without knowing how it happened.”

"The Constitution is not an instrument for the government to restrain the people, it is an instrument for the people to restrain the government."
—Patrick Henry

Ještě nedávno bychom se vysmáli někomu, kdybychom takové řeči slyšeli. Ovšem nebýt Internetu, ani dnes bychom nevěděli, že se nad námi smráká.

Updated: Podstatně přepracoval – Guy Peters.

4 komentáře:

  1. Jerry, to tomu nemůžete dát aspoň trochu štábní kultury?

    OdpovědětVymazat
  2. za ZMP krasnejsi :-)
    Vodnik jak to dostal, tak to preposlal, ze mu to Vas "system" prerovnal do soucasne podoby bych Vodnikovi ze SaFra nevycital.
    Jde predevsim o obsah a vcetne zaverecneho odkazu opravdu Internet se stal hrozbou. Tisice a milliony lidi si vymenuji informace(jiste i desinformace), bez nichz by lide byli poslusnejsim stadem :-(
    Po strane odkazu naleznete dalsi info nektere dosti znepokojujici, kam svet smeruje, kam to FSECHNO smeruje.
    treba tento odkaz
    kam smerujeme
    Samozrejme zustava otazka proc to vsechno. Co je naprosto zrejme je fakt, ze diky Internetu nektere aktivity svetavladcu vychazi na povrch. Jiste take mnoho rubbishe, neni snadne se v tom prebrat, ale i Vas server vazeny GP je kapkou v mori, ktera umoznuje jiny nez ten jedine spravny pohled ktery nam vlady a jejich vladci denne vtloukaji do hlav.
    Pokud Vas clanek estheticky neuspokojuje, prosim prerovnejte, at srdce estheta zajasa a oko lahodne spocine pohledem na radky pravdy co bouraji vladcu hradby :-)

    OdpovědětVymazat
  3. GP, nejen, ze nejsem dobry pisalek ale mam navstevu z druhe strany planety (3 tydny) tak mam jen tak cas na cteni emajlu.
    Co mohu dodat, ze vetsina Americanu dodnes poradne nechape co se deje a celkem pokracuji v dennim zivote jakoby nic.

    OdpovědětVymazat
  4. Leon Kreutzfeld19. srpna 2009 v 19:15

    Co melo byt "syslem" tohoto prispevku Jerry? Antiobamovska hysterie zpusobena utokem na special interests zdravotniho prumyslu, nebo bezpecnost internetu? BTW Rockefeller v tom uryvku nerekl "Internet should have never existed".

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>