18. června 2009

Pro Alexe Juchelku


Na jeho žádost.

9 komentářů:

  1. Ale pane Petersi. To přece není to, co jsem vyžadoval! Nepřirozené zásahy do lidského těla? Fuj!

    Jistě víte, že jsem v minulosti brojil na stránkách Vrby proti nadužívání Photoshopu, na něž, v extrémní podobě, doplatil zřejmě i p. Topolánek.

    Plastická chirurgie je ovšem zcela jiná kategorie! Já se těm ženám divím a jako gentleman musím něco takového důrazně odsoudit.

    OdpovědětVymazat
  2. Já se těm ženám divím a...

    divis se, divim se take mnohym vecem, divime se, ale bez ohledu jak je nam divno, zasahy
    "Nepřirozené zásahy do lidského těla" jak si to presne nazval, budou pokracovat dal. K radosti, ci ke skode.
    Od tetovani, ktere se stalo az modou, pres cizi predmety v kuzi, k novym vyzehlenym ksichtikum bez vrasek. Obrizka taktez zaznamenava boom, az po odkaz. I kdyz jako vse vyjmenovane je to bud pro dobry pocit, nebo ve snaze na sebe upozornit, nekdy i oboji:-)
    Budiz jim to prano:-) Jsou zeny, ktere se domnivaji ze kazda cast jejich tela by mela byt prefektni a nelituji penez aby se ke sve predstave snazily priblizit. Jsou jedinci kteri si preventivne davaji operovat slepe strevo, jen pro svuj dobry pocit, ze nikdy nebudou urgentni pripad pro chirurgy. Jsou jini kteri veri na naprostou dokonalost Stvoritele a dokonce ani transfuzi neprijmou a radeji zemrou bez pomoci, jen jak je matka Priroda stvorila. Marne se ukazuji varovne priklady od nosu M.Jacksona az po nespocet nepovedenych siliconovych vycpavek, plasticka chirurgie vitezne dobyva svet. U zen jiz davno, panove se pridavaji.

    Plastická chirurgie je asi nejlepsi remeslo, tedy hned tesne za remeslem nejstarsim a za chvili Alexi pujde li to tak dal, bude u Vas vic plastickych chirurgu nez pravniku a ze v tech jste mistri sveta bez konkurence:-)

    Muzes to treba brat jako pokracovani vtipu o blondynkach:-)
    Proste nektera neodola pokuseni a vira ze kypra a pozdvizena nadra ci jina telesna partie bohate vynahradi nedostatky jine, zvitezi :-)
    Samotny nadpis clanku je ale "zavadejici":-)
    Jisteze to neni pro Alexe, je to pro potechu FSECH tech dam, ktere se rozhodly k zakroku.
    Co by nektere zeny pro svoji krasu neudelaly:-)
    I muzove mou z techto pripadu mit benefit. Jak k tomu prijde chlap ktery to schyta jen proto ze dotycnou zrovna skrti kalhotky? Zmareje obchodni ci uredni jednani kvuliva takove banalni zalezitosti musi byt k nasrni:-(
    jem vice zakroku, ktere zenskou cast populace ucini stastnejsi:-)
    Plasticti chirurgove jsou vlastne nejlepsi kamosi:-) Udelaji zenam radost, dar ktery mnohym muzum neni dopran!
    S pozdravem
    "za zeny vlastnejsi
    riznutim stastnejsi"
    ------------------------

    OdpovědětVymazat
  3. Nic se nema prehanet ale vzdyt u zen se zasahuje do prirodniho navrhu, at jde o dlouhe, namalovane nehty, napajcovany oblicej, vlasy i obycejna podprsenka, ktera zveda jinak gravitaci ovlivnene mlecne zlazy.
    Rekl bych, ze kdyz jde o extrem, at jde o skobu misto zenskeho nosu, nebo pysky na ktere si sama slape, tak zasah neni malichernost.
    Horsi je, kdyz si necha delat plastiku jeste nedorostla pubertacka.

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli dobře chápu problém tak mají jakýsi nepříjemný problém, se kterým se naštěstí dá něco dělat. Prokrista co je komu do toho.

    OdpovědětVymazat
  5. Stoprocentní souhlas s Jerrym. Tady některé z těch operací, pokud je k nim vážný důvod (potíže s páteří v důsledku gigantických cecků apod.), proplácí pojišťovna - což je u lakomých Holanďanů co říct! Ta dáma z videa k tomu zcela zřejmě důvod měla.

    OdpovědětVymazat
  6. Vodník: Takové operace jsem samozřejmě neměl na mysli a u nás některé z nich také platí pojišťovna. Měl jsem zato, že to je nějaká další legrácka od p. Peterse (vůbec jsem nepochopil, proč to sem dal) a video jsem ani neviděl, jenom jeho úplný začátek...

    OdpovědětVymazat
  7. Já spíš myslím, že by si Peters v rámci svého boje za rovnoprávnost měl oholit moudí a s výsledkem svého boje nás seznámit na LW.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>