1. června 2009

Humorista Filip Sklenář

Pro pana Sklenáře je lidský život - pokud to není život židovský - statistickou položkou. Potenciální české dětské oběti jsou pro něj "kusy spratků" a na jaderné problémy s KLDR má on taktéž svoje řešení.

Jestlipak by se pan Sklenář zasmál, kdybych napsal humorný článek o tom, jak Rusové s čínskou pomocí nukleárně zpacifikují Israel, doporučí USA a EU záběry na Youtube a začnou k nám dovážet íránskou ropu za 200% dnešní ceny? I doubt it...

Mám za to, že by se měl pan Sklenář věnovat pouze thematu, kterému skutečně rozumí.

9 komentářů:

  1. s ohledem na to co tu dotycny predvedl za posledni cas, je kazdeho komentare skoda. A skoda ze TY na takovy rubbish reagujes.

    OdpovědětVymazat
  2. Autor začíná vykazovat i abnormality v jiných oblastech mozku. Skoro jako progresívní paralýza:) Ale tohle je perla:

    Řešení, které se tak výtečně osvědčilo v Japonsku, se přímo nabízí: jeden nebo dva jaderné útoky na centra vlády. Půl milionu obětí naráz se sice může zdát jako mnoho, ale otázka je, zda je to skutečně mnoho s ohledem na to, kolik životů už KLDR zničila, každodenně ničí a ničit bude.Intelektuál by asi řekl něco jako postmoderní humanista;)

    OdpovědětVymazat
  3. K tomu není potřeba nic dodávat, snad by mne jen z kuriozity zajímalo, jestli se autor se svými zvrácenými vizemi o preventivním vyvražďování chlubí i svým blízkým, nebo načrtávání svých choutek omezuje jen na svůj blog.

    OdpovědětVymazat
  4. F. Sklenář má však zřejmě poněkud zvrácený smysl pro humor; poté co si "dopohvizduje" o jaderném bombardování Severní Koree a Íránu, lakonicky dodává:

    "Diskuze zablokována. Už zase se tu objevil nějaký nácek."

    Autor má zřejmě útlocitné srdéčko a vskutku vytříbený smysl pro spravedlnost?

    OdpovědětVymazat
  5. Co pan Sklenar navrhuje by mohlo prinest pozitivni vysledek, ovsem jen kdyz se hodi nekolik atomovek take na Novou Chazarii.
    Pak by mohl na svete nastat pravy mir, (nebo i opak).
    Ale vazne, misto atomovek, staci kdyz Amerika odtrhne svou stenici.

    OdpovědětVymazat
  6. verejne vyslovuji souhlas s vetsinou nazoru Mr Sklenare a zaroven podporu jeho odvaznemu boji s polomozky vsech vyznani. Ja vim, ze GP je utajenym clenem vaseho klubu, but seriously, Filipe: a kdybych neměl Peterse určitým zvláštním způsobem rád???
    Snad mate vyssi standarty ;-) ...

    OdpovědětVymazat
  7. Petře, Vy a Vaše konspirační theorie nám tady opravdu chyběly.

    Filip to trochu přehnal, nicméně, není třeba brát každý text tak smrtelně vážně. Jsou mnohem horší věci, jako například snaha někomu cíleně ublížit.

    OdpovědětVymazat
  8. GP: Sklenářův text snad nikdo vážně nebere. Jen si myslím, že je to velmi pokleslý druh humoru, který bezděky vypovídá mnohé o humoristovi. A upozornění Alkibiadovo dodává celému obrazu kontury vpravdě bizzarní.

    OdpovědětVymazat
  9. Není každý den posvícení, nedělal bych z toho tragédii.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>