20. června 2009

Eurábia: Jen zírám

Přiznání šéfredaktora: Jak jsem přestal věřit oficiální verzi o 11. září

Přiznám se, že jsem teď Eurábii dlouho nečetl, ale tohle mne opravdu hodně překvapilo.

5 komentářů:

  1. Ten server byl vždycky rozporný, ale je sympatické sledovat, že americká modla a mantra Západu jsou podrobeny zatěžkávací zkoušce kritickým myšlením i v těchto kruzích.

    OdpovědětVymazat
  2. Eurábii skoro nečtu. Podrobná charakteristika islámu mě moc nezajímá, stačí mi, aby tu neotravoval. Popis multikulturní reality západního světa říká jen to, co už všichni víme, tohle by měli číst zejména lidé 40+, kteří chodí k volbám volit dnešní parlamentní strany.

    Vždycky jsem ten web měl za něco ve stylu "hurá neokonzervativci", "hurá Izrael", když se dívám na některé články z poslední doby, vidím, že to již tak zcela není.

    Co se útoků na WTC týče, tak nevím kde je pravda, ale s jistotou vím, že ať již platí konspirační teorie o konspiraci muslimských teroristů, konspirační teorie o konspiraci Židů, konspirační teorie o konspiraci americké vlády či CIA, konspirační teorie o konspiraci Saudské Arábie či jakákoliv jiná konspirační teorie, s jistotou, že jde o pravdu, se pravdu lidstvo nedozví nikdy.

    Chtějí, aby se tam lidé k tomu vyjádřili, asi jim tam něco po zkouškách (okolo 25.) v tomhle duchu pošlu.

    OdpovědětVymazat
  3. Netvrdím, že vím, co se přesně 11. září stalo. Z dostupných materiálů se zatím kloním k závěru, že věže WTC spadly na základě řízené demolice. Už to ale znamená, že vše, co přišlo potom, bylo jinak, než jsme si dosud mysleli.

    Asi tak nějak. Žádná "jeho" nebo "moje" verse, byť podezřelých je celá řada a cukají mi prstem, abych na ně ukázal...

    OdpovědětVymazat
  4. Ten web nestálo za to číst před tím; nestojí za to ho číst ani nyní.

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem Eurábii nesledoval, ale je třeba ocenit otevřenost k jiným názorům, vedoucí ke změně postoje. To se u zastánců neokonů a Bushovy vlády velice málo vidí.

    Na druhé straně si nejsem jist, zda konspirační teorie kolem 9/11 a házení Obamy do jednoho pytle s předchozí vládou je konstruktivní pro nový směr, i když kritika Obamy je dnes na pro-israelských serverech velice populární...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>