12. května 2009

Pseudointelektuálové z Respektu

František Kostlán: "Teď jste velmi dobře předvedl, čím se Kateřina. S., Kateřina M. vy a další pseudointelektuálové z Respektu vyznačují, ba co dokonce vydávají za svou přednost. Diskutujete tímto způsobem: "Nedivím se, že jste to nepochopil, možná jste ty reakce ani pořádně nečetl, stačilo vám zřejmě, kdo je píše." Vy přitom nemůžete vědět, jestli jsem ty příspěvky četl, či nikoli. Jen máte potřebu skrytě zaútočit na druhého a intelektuálně se nad něj vyvyšovat - ovšem jelikož na to intelektuálně nemáte, činíte tak hloupě".

* * *

"Začalo to kdysi v Respektu, kde se na blozích sešlo pár pseudointelektuálů, kteří se ve vzájemných diskusích nakonec přesvědčili, že právě oni jsou povoláni kritizovat kohokoli pro cokoli, jen proto, aby mohli kritizovat a druhým pro změnu ukázat svou nezcizitelnou pravdu. Pokud se někdo jejich názory a radami odmítá řídit, dopadne jako Věra Tydlitátová. Je pronásledován tak dlouho, dokud není udolám. Ti lidičci z Respektu jsou však spíše k politování."

2 komentáře:

  1. No co, dopadá to tam nemlich stejně, jako v každý jiný internetový ponorce, kterou jsem měl dosud tu čest nějakej čas navštěvovat. Už mně tyhle permanentní války o to, kdo bude kormidlovat do následující zatáčky, moc nebavěj ani číst.

    OdpovědětVymazat
  2. Tam je na tom zajímavé to, že se jedná o bratrovražedný boj.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>