3. května 2009

Plynové komory v Dachau

Co tvrdí očitý svědek, František Bláha: "Many executions by gas or shooting or injections took place in the camp itself. The gas chamber was completed in 1944, and I was called by Dr. Rascher to examine the first victims. Of the eight or nine persons in the chamber there were three still alive, and the remainder appeared to be dead."

Co tvrdí Lubomír Šula: "Stejně tak lživě Duke tvrdí, že v koncentračním táboře v Dachau se nikdy nenacházely plynové komory o kterých se tvrdilo, že v nich byli plynováni Židé. V tomto případě se Duke zjevně zcestně a manipulativně snaží vnutit čtenáři myšlenku, že někdy někdo něco takového tvrdil. Nenašel jsem v žádné publikaci nic o tom, že by se v plynových komorách v Dachau zplynovávali Židé. Naopak. Dočtete se, že v Dachau byly postaveny čtyři malé plynové komory, ale zároveň se uvádí, že ve skutečnosti šlo o desinfekční boxy."

10 komentářů:

  1. Každopádně například tento článek od Šuly, poukazující na subjektivní interpretaci Dukeova segregacionismu, je velmi trefný.

    OdpovědětVymazat
  2. Nezna pan Kreutzfeld nejake survivors z Dachau?

    OdpovědětVymazat
  3. Na to se vyserte. Tady máte zajímavější čtení.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja znam jednoho survivora z Dachau vp Vodnik. A ten tvrdi, ze plynova komora tam nebyla pouzivana v masovem vyhlazovani, protoze dachau nebyl vyhlazovaci tabor a tak se tam jen strilelo a veselo za porusovani discipliny a tak. Pry se tam nejspis dely exprimenty na veznich s bojovymi plyny, v te komore.

    Je tez mozne, ze koncem valky tam probehla exterminace jednoho transportu kdyz uz je nemeli kam davat, ale to myslim nebylo prokazano.

    OdpovědětVymazat
  5. Neználku, všichni slušní terroristé, jako IRA, ETA apod., útočí pouze na majetek (evt. na politiky) a dávají minimálně hodinu předem varování k vyklizení prostoru. Ale například ve Španělsku jsou policajti establishmentu takové kurvy, že tyto telefony zatajují, prostor nevyklidí a nechají tam zahynout lidi, aby měla populace na Basky vztek.

    OdpovědětVymazat
  6. Na druhém videu je ve druhé polovině krátký záběr z amerického propagandistického filmu, kde se mluví o plynových komorách v Dachau:
    http://dolezite.sk/David_Cole_Interviews_Dr_Franciszek_Piper_CZ.html

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto filmy přinejmenším naznačují jedno: že propagandistické lhaní po WWII na straně officiální verse o holokaustu má mj. za následek rozkvět nejrůznějších alternativních visí ohledně plynových komor a dalších, které ovšem důrazně odmítám a trvám na 5,4 millionech mrtvých Ž/židů. (Pokud snad toto číslo bylo opět upraveno, prosím, abych byl informován, okamžitě své názory opravím!)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten stary pan, je to otec Jana Krause? Proc si tykaji?

    OdpovědětVymazat
  9. OK, uz jsem to dokoukal. Je to stary pan Kraus. :-) Zajimavy dokument.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>