20. května 2009

Malý smysl pro proporce

Ve snaze zastínit neonacistickou Dělnickou stranu představila xenofobní Národní strana otevřeně rasistický předvolební klip. V normálním státě by podobný počin prošel zcela bez povšimnutí. V ČR je obětí hysterie nejen státní televise, ale též hned 3 ministři, jako kdyby neměli na práci podstatnější věci. Asi nemají.

Zůstávám liberálem. Národní strana zkouší, kam až může v provokaci dojít. Proč by nás to mělo zajímat?

7 komentářů:

  1. Dle meho nazoru vyraz "konecne reseni" vyzyva k genocidalnim nasilnostem ve smyslu "zabijejte cikany". V tomto pripade nejsem liberal.

    Ja si pockam na nazor pripadneho soudu, tak to vidim ja.

    OdpovědětVymazat
  2. Mýlíte se, Petersi. Edelmannová je mimořádně schopná, přesně ví, co dělá. Píšu o tom článek, ale mám docela problém, že nevím, na který blog ho dát :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Soupnete ho sem k Petersovi.

    OdpovědětVymazat
  4. To nehrozí; chtěl jsem říct, že nevím, zda to pojmout jako právní nebo politickou otázku.

    OdpovědětVymazat
  5. To by mě zajímalo, jestli by byl "liberálem" taky tehdy, když by ta banda chtěla konečně řešit jeho.

    OdpovědětVymazat
  6. Dělnická strana v hloupě republikánskému (adjektivum od SPR-RSČ) klip nedodala a Národní strana jí tak přetáhla část voličů, kteří nějaké strany moc nerozlišují, ale nemají rádi Cikány. NS udělala přesně to, co bylo pro volby do EP taktické.

    OdpovědětVymazat
  7. Dělnická strana v hloupě republikánském (adjektivum od SPR-RSČ) klip nedodala a Národní strana jí tak přetáhla část voličů, kteří nějaké strany moc nerozlišují, ale nemají rádi Cikány. NS udělala přesně to, co bylo pro volby do EP taktické.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>