30. května 2009

Kam to povede

Václav Bělohradský dne 29. 5. 2009 zveřejnil v Právu kommentář Český tanec mezi vejci, s kterým naprosto souhlasím: "Jsou tři důvody, proč je to tak nebezpečné: za prvé přirozenou a vynucenou reakcí na takovéto bojůvky je rychlá organizace vlastních protibojůvek, schopných chránit stranu před rušiteli jejích mítinků. Na to se ale musí nějak vyzbrojit – když ne ozbrojit. Co třeba klacek do ruky? Mám právo na klacek v ruce ve sporu s lidmi, kteří mi berou jedno ze základních práv zaručených ústavou?"

Pokud útoky bojůvek modrých fašistů na ČSSD budou pokračovat, ČSSD si bezpochyby nějaký Schutzbund založí. A pak se zase najde nějaký Dollfuß, který ho rozstřílí.

12 komentářů:

  1. To je všechno pravda, ale problém je v hodnotách. V téhle zemi je dost magorů, kteří přesně tohle považují za optimální výsledek.

    OdpovědětVymazat
  2. Názor který mne od toho člověka překvapil

    http://frekvence1.stream.cz/video/307029/

    OdpovědětVymazat
  3. Předpokládám, že ČSSD takovou organizaci zakládat nebude. Nejde o stranu, u které by se to shodovalo s jejím programem a voličstvem.

    I když - jak říká Jan - v této zemi je dost magorů, kteří tohle považují za optimální. Myslím ale, že ČSSD tuto formu násilí využívat nebude, pro její image je výhodnější pozice oběti, nikoli útočníka.

    OdpovědětVymazat
  4. Pozici oběti mohl využívat Gandhi, který měl za sebou tisk. Když jsou veškerá média proti vám, nemá nic takového smysl. Navíc pud sebezáchovy je silný.

    OdpovědětVymazat
  5. >Mám právo na klacek v ruce ve sporu s lidmi, kteří mi berou jedno ze základních práv zaručených ústavou?"

    I když si nemyslím, že se stane cokoli vážnějšího, odvolávat se na ústavu je dost pokrytecké. Z toho cáru papíru si už dávno nikdo hlavu nedělá. Postupně byli občané (opět po uvolnění v 89) připraveni o řadu práv, svobodu slova, shromažďovací právo, bezplatné zdravotnictví, právo rozhodovat o zásadních věcech jako cizí vojenská přítomnost nebo ztráta suverenity (Lisabon). O hospodářských deliktech elity raději nemluvit. A teď se divíte, že mají lidé srandu z pár vajíček na Paroubkově svátečním saku.

    OdpovědětVymazat
  6. Veškerá média? Nebo jen ta, která jsou určená voličům a příznivcům oponentů? Je třeba Nova teď otevřeně proti ČSSD? Uvidíme třeba dneska ve Střepinách, jak se k tomu postaví...

    OdpovědětVymazat
  7. Postupně byli občané (opět po uvolnění v 89) připraveni o řadu práv, svobodu slova, shromažďovací právo, bezplatné zdravotnictví, právo rozhodovat ... Podle mne tomu tak není.

    OdpovědětVymazat
  8. ad mM. Přesně tak. Oni někdy mají ultralevičáci problémy s realitou.

    OdpovědětVymazat
  9. Čeho ještě je, Jane ta ODS schopná?

    Určitě ODS obě dívky zaměnila, aby popletla konspirativní komunisty a podobné pomatence.

    OdpovědětVymazat
  10. Ať už to byla ta Lucie Litomiská nebo nějaká jiná ódéesačka, to co lidi nejvíc pohoršilo bylo že se tam prala s jakousi babičkou. Zajímavé, jak to vykládá Mladá fronta - házela vejce na Paroubka - což by samozřejmě bylo také ubohé.

    Zde uvádím odkaz na dalšího hrdinného antikomunistu v boji se starou strukturou



    http://www.youtube.com/watch?v=B3KLq-l2tT0

    OdpovědětVymazat
  11. Čeho se Jane, ještě od ODS dočkáme?

    Tak to video je fakt otřesné. Jak může Rom rozbít vejce o hlavu člověku, který je podobný Karlu Marxovi a Bedřichu Engelsovi? Tak si ODS už přivolala na pomoc i Romy!

    OdpovědětVymazat
  12. Ještě jednou jsem se podíval na ten článek v Junge Front, ta Litomiská v něm vypadá jako by měla lepru, zatímco chuligánku přeexponovali.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>