7. února 2009

Blbec Ignác Pospíšil

Možná vám bylo záhadou, proč tak přední wikipedista jako je Cynik, který se na wiki může dopouštět libovolného svinstva a nikdy se mu nic nestane, nedokáže vystudovat libovolnou vysokou školu v ČR. Je to proto, že Nácek Pospíšil neumí česky.

Netuší, co je to logika a plete si ji se sémantikou. Netuší, že škrtnutí jedné věty není přepsání (= nahrazení jedněch slov jinými), a to ani částečné. Inu, kdo měl dříve pochybnosti, nyní už je nemá. Pravdivá Náckova charakteristika (zoufalec, maturant) není ani urážka, natož pomluva. Ignác Pospíšil je blbec, protože mu stejně jako jiným blbcům není jasný význam triviálních slov.

Update: Cynik uznal svou chybu: "přiznávám, že přesnější než přepsal je "opravil". Takže aktualizovaná verze: poté, co si to tady G. P. přečetl a uvědomil si, jakou pitomost napsal, tak svůj článek OPRAVIL. "

Ano, článek jsem opravil. Cynikovo vyjádření je šíleně neuctivé, ale uznávám sebekriticky, že jsem si měl ověřit fakta, na nichž jsem pak stavěl svůj právní rozbor.

4 komentáře:

  1. Vím, že Cinika nemáte rád, ale Vaše zvolání "maturant", "nevystudoval VŠ" apod. mi ošklivě připomínají jednoho diskutéra, který své opponenty označoval za "dlaždiče", "šarlatány", "nedostudovance" apod. Na Nezvědavci je to častý argument: "dlaždič", "lepič podlah" apod. Snad Vám ubohost takovéto "argumentace" nemusím nijak extra zdůrazňovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Řídím se biblickým: oko za oko, zub za zub. Cynik zpochybňuje mou kompetenci v církevním právu, a proto na oplátku ukazuji, jaká je kompetence jeho.

    OdpovědětVymazat
  3. Já netvrdím, že nemáte pravdu. Jerry opravdu pracoval nějaký čas jako dlaždič, Bartošek prý v USA skutečně lepí podlahy, AJ nedostudoval medicinu. Pouze trvám na tom, že to není žádné vysvědčení (ne-)kompetence dotyčného, ale spíš vykřikujícího, který se řadí po bok staré Vajtingrové, ana řve na protější pavlač: "A voni sou, Mazačová, jenom pitomá kadeřnice!"

    OdpovědětVymazat
  4. OK. Musím přiznat, že mne zpupnost AndyO či Cynika irrituje.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>