27. listopadu 2008

"Úž je to uděláno, úž je to hotovo..."

Kollaboranti splnili svou ostudnou historickou roli. Prokázali, že česká prdel je vždy nastavená velmoci k omrdání. Rusofobové si myslí, že si mohou oddechnout - opak je pravdou! To oni tímto rozhodnutím (pokud to projde v USA) umístili ruské rakety do Kaliningradu. Chcete boj, američtí lokajové? Budete ho mít, že vám z toho veselo nebude!

Ostatně celá historie politicky zcela závislého subjektu zvaného Česká(-oslovenská) (socialistická) republika patrně těžko může být jiná než ostudná, slouhovská a poplatná mocným sousedům. Všechny národní katastrofy či naopak "osvobození" nám přinesli mocní v jejich vlastním zájmu, podporovaní domácími kollaboranty, rovněž v jejich vlastním zájmu. Asi bude holt pravdou, že si nic jiného nezasloužíme, když většina ze 70% odpůrců mlčí skoro jak za bolševika. Čest výjimkám.

7 komentářů:

  1. To byl pouze Senát, hlasování ve sněmovně ještě neproběhlo.

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší by byla výměna radar za Lisabonskou smlouvu, tj. Sněmovna by odmítla radar a nejspíš senát by pak sundal Lisabonskou smlouvu.

    Obávám se však, že dojde na nejhorší, tj. bude schválen radar i LS.

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak je kouzelný postoj ČSSD, která požaduje referendum o radaru, ale LS chce schválit co možná nejrychleji bez referenda.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejlepší řešení by by bylo schválit radar i lisabonskou smlouvu. Souveranisté fanatičtí až do další okupace, kterou tímto přivolávají, ať třeba puknou vzteky.

    OdpovědětVymazat
  5. Zatím všechny naše okupace způsobili přímo nebo nepřímo naši "spojenci" spolu s kolaboranty v elitě. Nakonec největší "suverenista" byl Masaryk, podle něhož jsou přejmenovány všechny proluky mezi domy, od velkých náměstí až po ryneček Poslední Lhoty. Dokonce i Purkyně musel před tím dobrodruhem couvnout.

    Nejelegantnější kolaborant je vždy tzv. intelektuál, dokáže si své nízké jednání odůvodnit všeobecným dobrem. To lid prostý nedovede a proto není tak pružný v páteři:)

    OdpovědětVymazat
  6. Souveranisté fanatičtí až do další okupace, kterou tímto přivolávají, ať třeba puknou vzteky.
    Anonymous na Vrbě připomněl, že Rusové jsou ochotni radar akceptovat, bude-li jim tam povolena trvalá přítomnost. Takže paradoxně jste to vy, radarčíci, co nám sem chcete nakýblovat Rusáky! Nechápete, že když nastavíte prdel jednomu, tak si klidne smočí i druhý nebo třetí (oni se spolu dohodnou, Vy jste jim jen k použití).

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím všechny naše okupace způsobili přímo nebo nepřímo naši "spojenci" spolu s kolaboranty v elitě.

    Nikoli.

    Okupaci z r. 1938–9 způsobila šílená národnostní politika Masaryka s Benešem, ve spojení s nerozumnou politikou zahraniční, a za okupaci ze srpna 1968 může Benešovo paktování se Stalinem, které Československu přivodilo v mezinárodní politice takovou posici, jakou po válce mělo.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>