25. října 2008

Topolánkova poprava

ODS má pouze 3 senátory, ČSSD jich má 23. Topolánek doplatil na svou neochotu důsledně se emancipovat od Václava Klause a v politice skončil. Druhou chanci nedostane. Bohumil Doležal: "Pro politika v prestižním postavení bývá velmi svízelné připustit si, že čestná porážka je lepší a politicky výhodnější než potupná kapitulace. Že porážky jsou v životě přinejmenším stejně časté jako vítězství, a že důležité je mít nějakou představu co potom. Představu, která by se odlišovala od velvyslaneckého postu v Turecku nebo teplého křesla v Bruselu, když už chceme sáhnout k analogiím z nedávné i o něco dávnější historie."

12 komentářů:

  1. To skutečně vypadá na "hlubokou sebereflexi" ze všech funkcí. Čekal jsem, že několik mimopražských senátorských postů ODS obhájí, ale naštvanost lidí byla zřejmě příliš velká.

    OdpovědětVymazat
  2. Vymazal jsem Štourala. Poslední varování.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejde tu o vztah Klaus-Topolánek, ale ODS-voliči. Autenticky pravicové voliče se podařilo ODS konečně natolik znechutit, že ji poprvé masově nepodpořili, ostatní cílové skupiny ničím neoslovila či spíše svým chováním rovnou odrazovala.

    AHL71

    OdpovědětVymazat
  4. Vymazal jsem Štourala. Poslední varování.

    Jistě teď někde v křoví zdrcen pláče.

    OdpovědětVymazat
  5. Šťoural je přidán na black list, tzn. že má absolutní zákaz sem cokoliv psát.

    OdpovědětVymazat
  6. Šťoural je přidán na black list,..

    to je skoda,...i Šťouralu je obcas treba, mel by ale stourat predevsim do veci ktere maji sve zduvodneni a byly az dosud z nejakeho duvodu nepovsimnuty ci opomenuty ci zapomenuty.
    Kdyz Vas vazeny pane GP oznacil za "nacka" chtel jsem mu to tady rozmlouvat, ted nemam s kym se dohadovat:-)
    Vase nenackovstvi by se dalo rozebrat ruzne, treba i tak ze jako takovy byste jiste tak vehementne neobhajoval Emericky radar, ale pozadal prednostne o Nemecky:-) cha cha cha
    Na rozdil od Mr.Stourala, ja s Vami GP jiz pred lety vymenil mnoho reci o Sudetech, odsunutych ci vyhnanych Nemcich o mnohych vecech s tim a kolem, i vyhnane Cechy v r.38 jsme probrali, ale... za "nacka" bych Vas neoznacil.
    Proc pan Stoural tak ucinil to netusim, mozna Vas chtel nastvat?
    Skoro to tak vyznelo,
    ze neslusnosti se mu zachtelo,
    tak to zkusil na telo:-(
    Ne to by se dit nemelo!
    Ale snad jste zvazil, zda jeho stourani ano ci ne,
    jak moc by Vam tu chybelo.

    OdpovědětVymazat
  7. Trolla je zbytečné litovat. Mohl využít amnestie a mohl sem klidně psát. Takhle jsem kvůli tomu idiotovi opět musel zavést moderaci.

    OdpovědětVymazat
  8. Poprava nepoprava, tohle je zajímavější .

    Doufejme, že je to jen poplašná zpráva.

    OdpovědětVymazat
  9. Nechci vám do toho mluvit, ale jestli vaše politika nastavování druhé tváře vyvolá u trollů slzy, budou to slzy smíchu. Zbytečně jim poskytujete novou látku k trollingu a myslím, že i u soudných lidí vyvoláváte pochybnosti ohledně vlastní soudnosti.

    Pro mne by byl největší problém, kdyby na "Svobodnou Lucernu" začali psát vážné texty a pokoušeli se skutečně diskutovat. Protože to nedělají a dělat patrně nebudou, nemám žádný vnitřní konflikt ohledně své politiky automatického mazání.

    OdpovědětVymazat
  10. Dal jsem úplně všem druhou chanci. Zatím ji využil (resp. zneužil) jen Šťoural. Jeho chyba. Ostatní mlčí a nic sem nepíší. Proto mi automatické mazání přijde naprosto zbytečné. Kdyby Blogger měl lepší možnosti, tak zablokuji jen jeho adresu a mám vystaráno. Takto jsem musel použít zbytečně plošné řešení.

    OdpovědětVymazat
  11. Ostatní mlčí a nic sem nepíší.

    Protože tu není stabilní situace. Většina lidí nemá zájem se angažovat v diskusi, ve které případně nebudou moci pokračovat.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>