23. října 2008

Mauleho stalking

Musím říci, že na mé solidaritě s Elvisem se vůbec nic nemění. Naprosto nesouhlasím s Kapitánem, že "pak už to bude (alespoň pro mne) souboj dvou naprosto stejných ubožáků." Někdo je v právu a někdo mnoha lidem (p. Juchelkovi, Vodníkovi, p. Stworovi, Zuzaně, Elvisovi, Vodníkovi007 a mně) neskutečně otravuje život. Mohl byste nám, Kapitáne, sdělit, co má Elvis dělat, aby mu Petr Maule dal konečně pokoj, když proti němu není Sanhedrin ochoten zakročit?

Co se týká žádosti o restraining order proti Petru Maulemu, tak se k ní zatím nepřipojím, ale jsem ochoten Elvisovi poskytnout veškerou součinnost, kterou bude potřebovat. Jsem k právním prostředkům po zkušenostech z ČR poněkud skeptický, ale nevylučuji, že změním svůj názor.

Můj názor na MM je jiný než Tomáše Peciny. Opět se, bohužel, nevystříhal odporného trollingu, ale jeho příspěvek jako celek za trolling nepovažuji. Věty typu "máš smůlu, že sereš lidi jistým specifickým způsobem, jsi tak nesympatický, že pak prostě např mně vadíš, že vůbec jsi," jsou sice intelligentního člověka nehodný blábol, ale neubližují. Je totiž zásadní rozdíl mezi hodnotícím úsudkem a skutkovým tvrzením.

Co se týká vymazaných příspěvků Michaely, které bych nevymazal, mám zkrátka jiný názor. Je zjevné, že na Sprchu napsal Elvis; báchorky o tom, že mu někdo sebral účet, jsou slušného člověka nehodné. Chtěl bych jí ale připomenout, že rovnítko mezi Elvisem a Jaromírem není ani zdaleka jisté a i kdyby bylo, tak je to jiná virtuální identita a je nedůstojné mu opuštěnou virtuální identitu připomínat, stejně jako nikdo nepřipomíná, že Michaela psala na Britské listy pod svým příjmením.

Soudím, že pravděpodobně podobně cancá o Boutrosovi a toho přešla trpělivost.
Z lidí, které znám, o Maulem již velice dlouho nikdo nic nepsal. To, že nám Maule přisuzuje různé nicky trollů, svědčí jen o jeho nízkém IQ, nikoliv o nás.

nebudu se angažovat v "pomoci" nějakého agresivního blbečka, co zkouší ostatní pro svou vlastní zábavu.
Ono by bohatě stačilo, kdybyste vynulovali hnusné urážky, kterými nás soudruzi ze Sprchy častují.

11 komentářů:

  1. Vy jste, Petersi, nekonečně naivní. Jak můžete očekávat od Michaely, potažmo od Sanhedrinu, že zakročí proti nějakým urážkám, jichž se dopouští jeden z jejich party, když víte, že jak Michaela, tak její manžel schválně a zlomyslně zviditelňovali pětkami Boutrosovy udavačské kommentáře na Sprše, navzdory rozhodnutí impotentních hasičů o jejich zneviditelnění??!! Vždyť tam všichni nadále kommunikují s prokázaným bonzákem, který udal diskutéra zaměstnavateli, jako by se nechumelilo!

    OdpovědětVymazat
  2. To však neznamená, že jim nemohu nastavit zrcadlo. Třeba se chytnou za nos.

    OdpovědětVymazat
  3. Třeba se chytnou za nos.
    Opravdu nevím, proč by to dělali, když to neudělali doposud. Chytne se za nos ten z nich, kdo se stane příští Boutrosovou obětí, ale to bude pro něj pozdě.

    OdpovědětVymazat
  4. Naděje umírá poslední.

    To jsem zvědav. Elvis ani Kapitán tam již psát nebudou, budou muset sáhnout do živého jako komouši v 50. letech a najít zrádce uvnitř Klanu.

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že za mnoho problémů s trolly si můžete sám, protože se chováte právě tak, abyste jim co nejvíc usnadnil bullying.

    OdpovědětVymazat
  6. ad Michaela. Nemohu za to, že p. Pecina nedokáže rozlišovat mezi Vámi a MM. Koneckonců jste dlouho používali jen jeden login.

    ad p. Pecina. To máte pravdu. Nicméně ten hnůj si nevybírá. I Vy jste předmětem odporných útoků.

    OdpovědětVymazat
  7. A všiml jste si, že bych si z nich snad něco dělal? Vy se "hnojem" neustále obíráte, já jsem ho bez čtení a bez přemýšlení mazal.

    OdpovědětVymazat
  8. Naprosto nesouhlasím s Kapitánem, že "pak už to bude (alespoň pro mne) souboj dvou naprosto stejných ubožáků."

    Nejsem přítelem používání státního represívního aparátu v případě takových pitomostí, jako jsou internetové konflikty. Je to asi tím, že jsem vyrůstal ve společnosti, ve kterých bylo řešení osobních vztahů pomocí policie naprosto nepředtavitelné a stěžovatele to diskvalifikovalo ze společnosti. Navíc ono ohlášení obtěžování na mě nepůsobí moc věrohodně. Vylít si srdce na serveru, kde se nezjevím 3 roky. Zná atmosféru, musel vědět, jak to dopadne. Elvis z roku 2005 žije v Praze, ten z 2008 kdesi v Německu.

    Boutrosovy výpady bez kontextu, na sprše evidentně jsou. Když vím, že něčemu nerozumím, jsem opatrný. Proto jsem se zeptal na důkazy. To, že situace využil MM, aby provedl hodnocení nepohodlného osazenstva je jiná věc.

    OdpovědětVymazat
  9. "Je to asi tím, že jsem vyrůstal ve společnosti, ve kterých bylo řešení osobních vztahů pomocí policie naprosto nepředtavitelné a stěžovatele to diskvalifikovalo ze společnosti."

    Je to tím, ale jen částečně. Já jsem měl kdysi rovněž podobný názor, ale ona zde policie a podobné 'nástroje' pořádku ve společnosti, o kterých píše Elvis, opravdu fungují poněkud jinak. Na cyberstalking zde prostě existuje zákon. Policie, jako taková s tím nemá nic moc společného. Je to/byla by to záležitost především právní.

    "Vylít si srdce na serveru, kde se nezjevím 3 roky."

    Já myslím, že hlavní důvod je ten, že před Sprchaři se dotyčný chová relativně normálně (pár nadávek a pomluv z ničeho nic je v rámci normy...) a Elvis, stejně jako já (kdysi), doufal, že jeho kamarádi snad na dotyčného mohou mít jakýsi vliv a že v normálním prostředí se lze normálně, racionálně domluvit. Samozřejmě, museli by si napřed přiznat, co dělá, číst Nezvědavce, apd. a to mnoho z nich otevřeně odmítá, tím pádem nemají ponětí, atd., atd. Vaše vlastní reakce je toho částečným důkazem, i když jste mu naprosto správně připomenul, že dotyčný Elvise na Sprše zcela několikrát bezdůvodně napadl... To je/měl by být začátek jeho demaskace (k níž samozřejmě nedojde).

    Dále si myslím, že v Elvisově, nebo mojí situaci bylo logické, i když s odstupem jistě ne strategicky moudré, poukázat na pokrytectví celé tlupy, které přesně ty samé a většinou mnohem menší prohřešky u druhých vadí, jako by se jednalo o konec světa. Já jsem si kupř. myslel, že si Boutrosova šílení prostě nejste jen vědomi. Netušil jsem, že se jedná o něco mnohem horšího, ve směru do apatie...

    Na závěr k zamyšlení: Boutros si v poslední době stěžuje, že jsme to prý 'my', kdo ho zákeřně pronásledují, napadají, apd. Zkuste mu příště navrhnout (pouze rétorický obrat), ať dá odkaz na nějaké takové útoky. Mě by to hrozně zajímalo! Trochu jsem se díval kolem, ale nic ani zdánlivě útočného (kromě jeho útoků) jsem nezaznamenal. Nejen tedy, že neexistují útoky od Juchelky, neexistují útoky od Lva, o kterým si dotyčný zřejmě myslí, že jsem to já a o němž se v souvislosti s útoky zmiňuje! Je samozřejmě možné, že jsem něco přehlédl, ale poté, co jsem viděl jeho reakci, když jsem mu na Sprše nabídl mír (abych měl pokoj především já...), tak bych řekl, že se jedná o chuť setrvávat v konfliktu za každou cenu.

    Samozřejmě já jsem ho nikdy sám od sebe nepronásledoval (on mě neustále), náš konflikt vznikl pouze z důvodů jeho agresivity. V poslední době už mě vůbec nezajímá. Nemá co nabídnout argumentačně, a jeho posedlá zuřivost zakrývá cokoliv cenného, co se v něm možná skrývá. Jsem si jist, že ostatní, které vtáhl do nového konflliktu, to cítí podobně.

    OdpovědětVymazat
  10. Ona to není pitomost; docela to otravuje život. Kdyby to Google neindexoval, tak si jen nějací pitomečkové kdesi nadávají. Když však dáte do Google své jméno a první, co Vám vypadne, jsou pomluvy, tak je to vážné. Ničí Vám to pověst.

    Musíme si zvyknout, že policii nemáme jen tak pro nic za nic. Ale jak píše p. Juchelka, možná je v USA mechanism jiný (nestudoval jsem ho), takže přes policii to nepůjde.

    Navíc ono ohlášení obtěžování na mě nepůsobí moc věrohodně. Vylít si srdce na serveru, kde se nezjevím 3 roky. Zná atmosféru, musel vědět, jak to dopadne. Elvis z roku 2005 žije v Praze, ten z 2008 kdesi v Německu.
    S tím absolutně nesouhlasím. Kde jinde to měl napsat? Všude jinde Maule slušnost ani nepředstírá. Ruku na srdce, reakce Vás a ostatních mu byla ukradená. Dobře věděl, jak budete reagovat. Jediné, oč mu šlo, byla reakce Mauleho. A tam, zdá se, dosáhl svého cíle. Maule si uvědomil, že jde do tuhého a zatím se zdá, že s trollingem skončil. Uvidíme, na jak dlouho.

    Dnes už lidé obvykle nesedí na zadku.

    Proto jsem se zeptal na důkazy.
    Důkazy, důkazy. Ty přinesl Vodník. Také chystám článek o trollingu, takže tam budete mít další.

    OdpovědětVymazat
  11. Ve svém chystaném článku připomenu, jak Mauleho trolling dostává od slušných (?) lidí pětku, tj. známku nejvyšší kvality. Je to normální chování?

    Boutros si v poslední době stěžuje, že jsme to prý 'my', kdo ho zákeřně pronásledují, napadají, apd.
    To je způsobeno paranoiou. Každý troll, který ho napadá, jsem podle jeho zvrácené logiky já. Když si uvědomí, že je to blbost, tak jste to Vy. Když si uvědomí, že je to blbost, tak je to Vodník. Neuvědomuje si, že trolling je známkou komplexu méněcennosti, takže my něco takového vůbec nemáme zapotřebí. Podle sebe soudí nás. Jenže co my můžeme s idiotskými trolly dělat?

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>