18. září 2008

Petr Paulczynski je sympaťák

Petr Paulczynski je sympaťák. Ne se všemi jeho názory lze souhlasit, ale na článek a dopis skutečný antisemitismus vyvolávajícího udavače reagoval přiměřeným způsobem. Škoda, že nekandiduje do Senátu.

3 komentáře:

  1. Co si myslím o p. Paulczyňskim není publikovatelné, protože by to byla urážka na cti. Stačí poukázat na to, že neonacistický text redakce Altermedia ČR sprostě ukradl: "Nalezeno na webu", jak kdyby si třeba na ulici také mohl vzít, co se mu líbí. Holt "pravicový" politik s úctou k intelektuálnímu vlastnictví.

    Všechny komentáře našich ať už "veřejnoprávních" nebo soukromých medií ronící krokodýlí slzy nad osudem "ubohých" Palestinců jsou falešné.
    Těmhle neocons utrpení bližních nikdy nic neříkalo.

    Škoda, že nekandiduje do Senátu.
    Ano. Aspoň bych měl koho nevolit.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten přejatý text je jedním z nejhorších na Altermédiích, ale neonacismus v něm nevidím.

    Autorským právům a tomu, jak vkládat do textu hypertextové odkazy, P. evidentně vůbec nerozumí, ale zdá se, že některé z webů to evidentně tolerují. Ostatně text na Eretzu vystavují nyní také a to včetně ukradené grafiky.

    Pomlouvat někoho ve stylu "Klein" je nechutné, zvláště když z filosemity Paulczynského dělá antisemitu. Když se člověk koukne, že přebírá i texty z webu Modrá šance, který je proti ODS přímo zaměřen, je věc jasná. Nedávno Klein psal něco o prasatech, docela by mě zajímalo, jak by reagoval, kdyby někdo ve stejném duchu a stejně nesmysl označil za prasata jeho skupinu.

    Skutečnost, že se napadený zatím chová s rozumem jen nutno ocenit, někteří lidé se mají tendenci omlouvat, i když nic nespáchali. Uvidíme, útoků a snah o jeho omluvu bude jistě ještě dost.

    S Paulczynskim se v řadě věcí neshodnu, ale i tak působí jako to lepší z ODS.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>