20. srpna 2008

Petersi, prohrál jste!

V čem? táže se patrně překvapeně Guy Peters. Inu v diskusi, jak jinak! Skutečnost dala za pravdu mně a nikoli Vám! Proti jednotnému Klanu na jednom serveru se všichni jeho věčně roztříštění odpůrci rozptýlili do třech různých blogů. Nemůže být IMHO lepšího důkazu o tom, že žádný „protiklan“ nikdy neexistoval! Jen více či méně terrorisovaní jednotlivci, kterým chyběla klanová kázeň (viz výprask, jenž Jahuové uštědří i vlastním členům, kteří se odváží vyjádřit jiný názor, AndyO by mohla vyprávět!). Ani vy, zpytáci (Vy, gogo, JK, cnemo), jste nedokázali vytvořit jednotnou frontu, natož antiameričané nebo antisionisté, levičáci či pravičáci, jazzmani či punkeři, či jiní stádníci. Klan je oproti nám žulový monolith, bezchybně perpetuující jednu konkrétní ideologii, kde zodpovědné individuality demonstrují jednotný politický postoj, styl diskusse a zřejmě i (hudební) vkus.

10 komentářů:

  1. No, vidím to jinak. Moulové mají kromě Sprchy celé dva trollovací blogy. A AndyO si založila hned 2 blogy: Jeden už zrušila, druhý už dlouho skomírá na úbytě.

    Naší základnou pořád zůstává Vrba. Nautilus i LW jsou sólové či alternativní projekty.

    Myslím, že žulový monolith bude nakonec natolik otesán, že z něj zůstane jen nádherná trojka Boutros – AndyO – Prokop, tedy ta nejvyšší elita českého Internetu, ztělesnění moudrosti a tolerance. Jen nevím, zda zvítězí Prokopův koprofilní styl diskusse, nebo Maulovy nadávky.

    OdpovědětVymazat
  2. Trollovací blogy nemají nic společného s Klanem a Sprchou: jeden je trucblog lidí, vyhozených Stworou ze Zvědavce, druhou žumpu založil IMHO nějaký Vámi lynchovaný wikipedista. Že tyto žumpy symptomaticky přitahují také trolly ze Sprchy je nasnadě, ale oni tyto blogy nezaložili. Jejich blogem je přeci samotná Sprcha. Blogy AndyO jsou asi tak relevantní jako blog Kreutzfeldův.

    žulový monolith bude nakonec natolik otesán
    Uvidíme. Otesán je už teď, ale zůstává neochvějně pevný ve svých postojích a způsobech jednání jahujské tlupy. Sprcha chcípá už třetí rok, ale může jí to vydržet ještě pár let, jakkoli Vy, Pavlíček i Kapitán teď už neinspirujete Jahuy k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  3. Do kategorie blogů typu AndyO nebo Kreutzfeld patří také zesnulý blog Jezovcův.

    OdpovědětVymazat
  4. Mají společné to, že mouly lákají jako med vosy.

    Jo, Květina je taky mrtvá.

    Myslím, že je jasně vidět, kdo je zajímavý pro ostatní a kdo ne.

    OdpovědětVymazat
  5. Ať je seznam alternativních blogů kompletní, zde je nový blog Postavy do jazzu / Medvídka Kadílka.

    OdpovědětVymazat
  6. Vy jeden vepřovej mohamedáne, to je něco úplně jiného. Truc-blog jsem teprve avizoval, tohle je úplně jiná záležitost. A Vy to tu hned tentononc.

    OdpovědětVymazat
  7. Ale je to hezká stylisace, provedená ve velmi čistém slohu: ale pozor, jeho nechtěnou vlastností je, že se dá snadno parodovat. Téměř jako bych do těch zápisků slyšel Old Friends of S&G.

    OdpovědětVymazat
  8. Pane Pecino,
    já měl na mysli spíš tohle od S.

    Parodovat se dá úplně všechno, takže co nadělám. Mimochodem, původně jsem chtěl udělat Vámi pohozený Divan, ale ten název už nebyl volný. Že Vy jste mi ten Divan ukradl, Vy piškuntále?

    OdpovědětVymazat
  9. Ano, budu na něm provozovat virtuální turecký nevěstinec: viz reklamní text v prvním příspěvku (omluvte, že píši sprostě: ÓáÇã).

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>