29. srpna 2008

Miracetiho prozření?

Miraceti, zdá se, konečně prozřel, že s blbci, jako je cynik Ignác Pospíšil, a marxisty, jako je Ioannes Pragensis, to daleko nedotáhne. Všimnul si, že každá individualita, která na wiki omylem zabrousí, se okamžitě s tou klikou průměrných dostane do konfliktu.

Nicméně, i Miraceti má své meze: "Příště už to nejspíš půjde přes ŽoK a dost pravděpodobně to pro Tebe může skončit trvalým banem." Přesto, že je to Miracetiho arrogance, které by měl být zatnut tipec, byl to právě Miraceti, který mne úspěšně vyštípal z cs:. Stačilo mu na to jen ve správném čase založit 2 stránky.

Zdá se, že wiki je nereformovatelná jako kommunism. Uhrovité adolescenty přitahuje jako med vosy z podstaty věci.

4 komentáře:

  1. Problém není Cynik sám o sobě, ačkoliv je to opravdu blb. Problém je, že s ním funguje asi desetičlenná skupina bojovníků Božích. Ač je to k nevíře, českou wikinu unesli katolíci. Je to prostě dokonaný únos projektu. Z toho, co jsem kdysi o problematice webů četl, vyplývá, že tohle nejde vrátit. Sledujte:

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Bab_dz

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:DeeMusil

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Cinik

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Zacatecnik

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Dezidor

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Nolanus

    http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Qasinka

    A mohli bychom jet dále do nekonečna... :) Wiki bohužel není jen bojiště adolescentů. Co hůře. Křesťanských adolescentů.

    OdpovědětVymazat
  2. No, katholíků tam zase není tolik. To se Vám jen zdá, protože tihle homofobové jsou latentní homosexuálové, a proto je tato thematika přitahuje jako můry světlo.

    Z toho, co jsem kdysi o problematice webů četl, vyplývá, že tohle nejde vrátit.
    Taky jsem k tomu závěru došel. Myslel jsem si, že mi ti onanisté jednou dají pokoj a že pak začnu dělat drobnou práci. Nicméně oni se mne bojí natolik, že mne raději zablokovali na dobro. Dodnes jsem jedním z hlavních themat hovorů na IRC. Doporučuji tam zavítat, je to zábava k nezaplacení.

    OdpovědětVymazat
  3. Ze strany Felipeho nádherná ukázka nenávisti vůči křesťanství a zvláště pak katolictví, ale je opět zcela mimo.

    U Miracetiho nejde nejspíš o žádnou lásku vůči té obtěžující osobě, ale o chybný kalkul, že mu angažovaný homoděj pomůže k zachránění jeho pseudovědy.

    Ať již si každý myslí o Cinikovi a jeho činnosti cokoliv, právě různí Sklenářové jsou zásadním agrumentem, které mu v očích mnohých pomáhá.

    OdpovědětVymazat
  4. Já se reservovanému postoji homosexuálů vůči křesťanství nedivím, a vůči pokrytectví katholíků už vůbec. Vy ano?

    Díky za objasnění Miracetiho vstřícného postoje vůči p. Sklenářovi. Zase tolik do wiki nevidím, byla to pro mne záhada.

    To je věčný spor o to, zda bylo dříve vejce nebo slepice. Kdyby Cynikovi bylo měřeno stejným metrem a neměl jako největší grafoman wiki neobhajitelné výhody, tak by i protistrana musela mírnit své methody. Za neblahou situaci nejsou jednoznačně vinu správci, protože se Cynika bojí.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>