28. dubna 2008

Další záchvat -jkb-

Tak se nám wiki otřásá pod dalším záchvatem -jkb-, tentokrát ve sporu se správcem Vrbou. Oč jde?

Na diskussní stránku -jkb- kdosi postnul dávný Hedvíčkův článek (v dikci -jkb-: "pomateného exwikipedisty"). Správce Vrba si toho všiml a svým neorthodoxním způsobem ho odstranil. (Srozumitelně je to popsáno na Wikisource.)

JKB poměrně racionálně argumentoval, že
  1. přetisk Hedvíčkova článku s vysokou pravděpodobností není porušení autorského práva,
  2. i kdyby porušením autorského práva bylo, má se s ním zacházet standardně, nikoliv falšováním seznamu editací stránky ("historie") a
  3. patří mezi přirozenou lidskou slušnost na podobné manipulace se stránkou jejího majitele upozornit.
Správce Vrba však stížnost JKB nepochopil a za "odměnu" mu obnovil tři již smazané archivy, které měl JKB v rámci nadpráví odstraněny. Není divu, že -jkb- vypěnil a označil správce Vrbu za perversního, za nekontrolovatelnou střelu a jeho akci za provokaci a nekontrolovaný výlev nezachranitelného alkoholika. Svůj ego trip JKB zakončil tím, že počínání správce Vrby diagnostikoval takto: "muselo mu něco sednout na mozek a cítí se imperátorem, který musí odstranit všechny, kteří mu neholdují".

A jako by to nebylo málo, JKB přirovnal mou osobu k Vrbovi, tedy mne nepřímo označil za perversního, nekontrolovatelnou střelu a nezachranitelného alkoholika. To vše za tupého přihlížení správců, kteří JKB jeho osobní útoky a urážky v rámci jeho nadpráví trpí, zatímco mne nechali odsoudit na doživotí.

1 komentář:

  1. Naštěstí se zase mýlíte, žádné velké otřásání se nekoná.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>