2. února 2008

Ron Paul v centru pozornosti establishmentu

via Altermedia. Inkvisitorka Deborah Lipstadtová vyslala první výstřely. Nechápu, jak tato antisemitka, která tradiční arabský oděv označuje za symbol mezinárodního terrorismu, může být vůbec brána vážně. Navíc to tričko s Annou Frankovou je poměrně zajímavé. A o tom, že ze všech kandiditů by Ron Paul byl nejlepší president, rozumní lidé nepochybují.

Updated.

5 komentářů:

  1. Již jsem na toto téma četl článek:

    http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/deborah-lipstadtova-utoei-na-rona-paula_3776.html

    Autorovi tohoto příspěvku by se však asi nelíbil v tom, že pracuje s termínem "zaplavení imigranty", který by mu mohl evokoval onen "koncept znečištění".

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, některé Paulovy názory považuji za špatné. Ale imponuje mi jeho isolacionism. To je v mainstreamu naprosté osvěžení.

    OdpovědětVymazat
  3. Autorovi tohoto příspěvku by se však asi nelíbil v tom, že pracuje s termínem "zaplavení imigranty", který by mu mohl evokoval onen "koncept znečištění".
    --------------------------
    co myslite ze muze evokovat takovyto prispevek ?

    OdpovědětVymazat
  4. Astr: Nevím, nejspíš odkaz na jinou diskusi pod jiným článkem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ze uz tolik lidi zblbnulo z politicke korektnosti je tezko k uvereni:-(

    Pocet illegalu v USA se odhaduje kolem od 9 do11 millionu nelegalne pobyvajicich a pocty rostou, takze vlada prijala rozhodnuti o stavbe plotu, mluvit ale o negativnich vlivech illegalniho pristehovalectvi je dnes i v USA politicky nekorektni a kdejakemu korektnimu pablbovi se to hodi aby s tim prisel krektne zautocit:-(
    Politicka cistota, samozrejme jen v recech "musi bejt, kdyby na chleba nebylo" :-)

    Ze vyvazime do sveta nasi predstavu demokracie a nasilim ji vtloukame do hlav narodum ktere o to nestoji na to politicky korektni poseroutkove nemaji dost odvahy.

    viz vice a detailnejsich informaci
    zde

    kolik to stoji jen Californii:

    Hey what do illegal aliens costs each year???
    Do you need a dollar figure?
    Billions... the costs run huge because they cost money in so many different areas, and it runs very deep, to many different levels.
    Just a few examples:
    The money spent educating children of illegal aliens in California alone is estimated to be 2.2 billions dollars a year. If spent otherwise, you could cap every classroom at 20 students, and have 300 million left over. You could pay the salaries of almost 42,000 of California's teachers instead.

    Emergency healthcare in southern states to illegal aliens is estimated to cost hospitals 200 million for which they do not receive any compensation.

    Undocumented aliens in California's prison system, where they have the highest number of these type of inmates, is costing California alone an estimated 500 million dollars.
    ---------------------------------
    Census 2000 results indicate that there between 8 and 11 million illegal aliens living in the United States in 2000. The Center for Immigration Studies has reported that Census Bureau stats show that 700,000 to 800,000 new illegal aliens were settling in the U.S. during the late 1990s and that around 1 million settled in the most recent year of record. Far more than that enter illegally each year, but there is a lot of back and forth. The 1 million represents illegals who truly settle in for at least a couple of years, and usually much, much longer.
    ---------------------------
    Ron Paul si dovolil pojmenovat jeden z problemu v USA a je za to oznacen za politicky nekorektniho:-(

    Ze by Evropsky styl korektnosti dorazil uz i do USA? EU pry naridila CR aby vlada odstranila praseci farmu a postavili pamatnik na miste kde byl za Protektoratu internacni tabor pro Cikany. A pak ze by si nemohli Emericane brat priklad z Evropy jak vypada spravna politicka korektnost?
    Samozrejme ze Ron Paul nebude zvolen jen pro nekorektni pohled na immiration policy v USA. Ale jak pravi nekteri moudraci"cim hure tim lepe"
    God bless You

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>