31. ledna 2008

Guy Peters: Antinacistická hysterie zřejmě dosahuje vrcholu

Před několika lety zuřil ve Spojeném králoství hon na pedofily. To už je snad za námi.

Jak čtenáře ZMP informoval anonym, Mladá fronta publikovala článek o antinacistické hysterii v Německu. Nejdříve Polák (!) Tomasz Kuklicz na soukromém videu hajloval (německy: zeigte den Hitlergruß) a zpíval k tomu Deutschland, Deutschland über alles. Za tento ukrutný zločin ho všichni odsoudili a DJ Tomekk se pokusil svou kariéru zachránit tím, že si nakálel na hlavu: "Es tut mir unheimlich leid, es tut mir leid, es tut mir leid, es tut mir leid". Uvidíme, zda se mu to podaří.

To Juliane Ziegler takové štěstí neměla. Jako moderátorka přitroublé soutěže bezmyšlenkovitě povzbudila volajícího slovy: "Arbeit macht frei". Okamžitě jí došlo, jak hrozného mentálního deliktu se dopustila, a dostala hysterický záchvat smíchu. Pak ještě mnoha slovy v tom samém pořadu učinila pokání, ale nebylo jí to nic platné. ProSieben ji vyhodila na hodinu. "[P]odle všeho zmizí navždy z televizních obrazovek."

Oba provinilce si můžete prohlédnout ve výchovném videu.

Ani my nejsme pronásledování čarodějnic ušetřeni. Jak informoval GoGo, nechvalně známý ultralevičák a propagandista Pavel Eichler se rozhodl sejmout Daniela Landu. Naštěstí pro oběti těchto Bobligů jsou výsledky jejich práce karikaturou sebe sama.

3 komentáře:

  1. Pokud jde o toho Landu, nevím, jestli spíš nejde o Vaši antiantinacistickou hysterii. Eichler nenabádá k žádné persekuci Landy, pouze tam předkládá svůj názor na to, jakým směrem je Landa orientován. Vzhledem k tomu, že o této orientaci Landa (i když už skrytě) přesvědčuje již léta, nemyslím, že by ta konstrukce s Merkurem a 88 byla až tak paranoidní. Nechtěl byste přece bránit Eichlerovi ve svobodě jeho projevu, že ne? Pořád mi ten článek přijde menší hovadina než celkem nedávné rozhodnutí nějakého kreténa z ČT zařadit do vysílání ČT2 Landův koncert. I když, na ČT2 je i fotbal, tak vlastně proč ne...

    OdpovědětVymazat
  2. Vy jste starý Landův zapřísáhlý odpůrce, takže Vaše vyjádření neberu za objektivní.

    Samozřejmě je rozdíl mezi Německem, kde je státní doktrína povinná, takže tam o svobodě slova už vůbec nejde mluvit, a ČR, kde jde zatím jen o aktivity ultralevicového novináře, který se na základě staré trockistické strategie entryismu prosadil do Mladé fronty.

    Naštěstí je jeho paranoia zjevná všem myslícím lidem. Je to totiž evidentní, že Landa chystá jakýsi projekt spojený s alchymií, k čemuž má Merkur odkazovat. Takže ať Eichler blábolí, co chce, já jeho nechutným snahám omezit svobodu projevu jiným bránit nebudu.

    A i kdyby to nějakým záhadným způsobem mělo znamenat 88, tak si inkvisitoři z AFA mohou poděkovat, že toto spojení tak zpopularisovali.

    Jinak rtuť má atomové číslo 80, měli si vybrat spíš radium nebo argon.

    OdpovědětVymazat
  3. "Vy jste starý Landův zapřísáhlý odpůrce, takže Vaše vyjádření neberu za objektivní."

    To je stejně pitomé tvrzení, jako kdybych já řekl, že Vaše vyjádření nemůžu brát za objektivní, protože jste Landův starý obdivovatel. A to jste pominul fakt, že každé vyjádření je nutně subjektivní.

    Co si o něm asi mám myslet, když tomu Merkuru předcházeli Svítící lemplové, Neofolk, jeho výlety do Německa ještě za dob Orlíku? A když mám známé z řad motorkářů a divadelníků, kteří ho znají i od baru?
    Nicméně, to není ten důvod, proč mě sralo jeho zařazení na ČT2. To bylo jen z toho důvodu, z jakého mi tam vadí fotbal.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>