12. října 2007

Tohle jsem chtěl původně diskutovat na Vrbě

Novák Max se realisuje tím, že psychicky týrá ostatní lidi. To je závažná choroba a v žádném případě by proto neměl držet jakoukoliv zbraň. Naposledy se jeho obětí stal Kapitán (na Sprše klikněte na odkaz "prosperující divize"), který se dostatečně nebránil před jeho čmucháním. A co si myslet o "člověku", který takové sprostotě dá nejvyšší známku?

Musím říci, že je mi líto, že jsem nechoval jako TL a chodil na srazy se sprchaři. Kdyby tam byli jen lidé jako je Michaela, Magnus či Tomáš, tak by to nevadilo. I když občas mají svérázné názory, pořád ještě vědí, co je to morálka. Avšak na Sprše nyní udává tón Novák, Boutros, Andy O či Prokop, kteří mají na svědomí, že česká diskussní fóra se nedají číst. Všechna totiž zasmradí a na Sprše je ten puch obzvlášť koncentrovaný.

7 komentářů:

  1. Osobně nevidím velký rozdíl mezi Magnusem na jedné straně a Boutrosem nebo Andy na druhé. S Michaelou do jisté míry diskuse možná je, ale když na to přijde --- v té udavačské cause se teda vycajchnovala (vyzeignovala?). Ohledně Tomáše jsem dnes velmi skeptický, ale ten je alespoň slušný a není prvoplánově agresivní.

    OdpovědětVymazat
  2. Vy Magna nemáte rád, stejně jako AJ nemá rád Boutrose. Nicméně Boutros trolluje ze zoufalství, že ho nikdo nemá rád, stejně jako Andy; Novák trolluje ze zákeřnosti.

    Magnus není zlý. Nebere si servítky, ale není to udavač. A to je kvalitativní rozdíl. Je tak na úrovni Tomáše, nikoliv Nováka.

    O Michaele raději pomlčím, zanedlouho bude mít svátek. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na stesti Sprcha neni jediny blog a clovek tam nemusi chodit.

    OdpovědětVymazat
  4. Nicméně Boutros trolluje ze zoufalství, že ho nikdo nemá rád, stejně jako Andy; Novák trolluje ze zákeřnosti.

    AndyO nemohu posoudit, ale jinak si myslím, že to je dobrý postřeh...

    O Michaele raději pomlčím, zanedlouho bude mít svátek. :-)

    Na vás se člověk nemůže zlobit... : )

    OdpovědětVymazat
  5. Zeptejte se Jonáše, ten Vám poví, co je Andy O zač. Má s ní osobní zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  6. Zeptejte se Jonáše, ten Vám poví, co je Andy O zač. Má s ní osobní zkušenosti.

    Sám nemám o AndyO příliš vysoké mínění, chtěl jsem pouze napsat, že si nejsem jist, jaká je příčina jejího trollování... Mezi ní a Boutrosem vidím rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  7. Také vidím rozdíl. Boutros je pouze zoufalý. Andy O se více blíží k Novákovi.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>