27. října 2007

Sprcha není nic jiného než žumpa

Sotva p. Zeman vytáhl paty za oceán, začaly na Sprše neomezeně řádit zkrachovalé existence typu Petra Mauleho či Prokopa. Jeden z nich o svém kollegovi, který to přes údiv všech, kteří ho znají, na Sprše s nimi dosud vydržel, napíše: "Malokdy jsem, a to i na internetu, potkal takovy bezpaterny xindl jako jste vy, drahy cnemo." Druhý člověku, který si s ním kdysi omylem stiskl ruku, pomlouvá rodiče, které nikdy neviděl, netuší o nich vůbec nic, ale to mu nebrání, aby po nich nehodil jedovatou slinu.

Naštěstí i pro Pako z Chebu platí jednoduchý psychologický poznatek: Kdo o někom píše podobné věci, píše je ve skutečnosti o sobě. Tak už je nyní jasné, že ten slavný Boutros neutekl do USA před kommunismem, ale před svými rodiči. Jak se sám přiznal, trpí Oidipovým komplexem. V USA byl od svých rodičů bezpečně daleko; v ČSSR by mu hrozilo, že by se na základě své úchylky dopustil trestného činu.

Nicméně to evidentně není jediná psychická porucha, kterou el Uam trpí. Jeho bývalá manželka byla výrazně mladší. To svědčí o tom, že si Maule tak musel kompensovat své komplexy méněcennosti. Má mladou manželku ("dorostenku"), tudíž je king. Jenže i v Boutrosově případě se ukázalo, že tato rovnice nefunguje. Když dorostenka poznala, že její king je ve skutečnosti ubohý zakomplexovanec, který místo přípravy na důchod trolluje kde koho na Internetu, dala mu vale.

Pane Maule, vyhledejte dobrého psychiatra. Nešetřete penězi. Jedině dobrý psychiatr Vás zbaví bludů, že "uz dlouho hrozi tim, ze mne uda casopisu The Economist". Ve skutečnosti k tomu došlo teprve před 15 dny, když už mne přestaly bavit Mauleho ustavičné nevyžádané e-maily, které mi zasviňovaly e-mailovou schránku. Pak dal Maule konečně pokoj, takže to bylo účinné. Inu, porušovat autorské právo se nevyplácí ani v Americe.

A ještě něco. Pako z Chebu nepochopilo, že věta: "Kdo o někom píše podobné věci, píše je ve skutečnosti o sobě," platí jen pro nepodložená obvinění. "Rovnez zvazuji podani zaloby za rozsirovani pomluv, ve svetle Vasich lzivych komentaru o mem manzelskem stavu a vami vymyslenem "mrdani prostitutek"." Přitom se ve svém nesmrtelném záchvatu upřímnosti sám přiznal: "Omlouvam se, ze nemuzu dokoncit komentar do spravneho finale, ale v mramorem vylozene sprse meho pokoje v Grand Hyatt v Taipei se sprchuji dve nahe dvacetilete studentky s vonavou skin". Ano, p. Maule, všichni Vám věříme, že 20leté studentky souložily se skoro důchodcem zadarmo. A hned 2 najednou. Ten Boutros, to je ale chlapák. :-)

0 – počet kommentářů:

Okomentovat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>