9. října 2007

Sdělení Boutrosovi

Boutros si opět vymýšlí: "pokud je mi znamo, na ostatnich serverech, kde by Maxovo oznameni bylo relevantni, ma Max v ramci otevrene diskuze zablokovanou IP..." Tak to je Vám známo špatně. Jediný server, kam má Max zablokován přístup, je Vrba, který však nemá s celou kausou nic společného, vyjma toho, že na něm Novák zveřejnil jeden text o mé osobě.

Novákovo oznámení by bylo relevantní na ZMP, kam Novák přístup zablokovaný nemá. Místo toho mne obtěžoval na mém pracovišti.

4 komentáře:

  1. Jediný server, kam má Max zablokován přístup, je Vrba, který však nemá s celou kausou nic společného...

    Děkuji, ale zbytečně reagujete na Boutrosovy pitomosti. Komu záleží na tom, co si tento výtečník myslí? V minulosti se snad zdiskreditoval dostatečným způsobem...

    Tím, že takovému bezvýznamnému výroku věnujete celý článek, Boutrosovi jen potvrzujete, že jeho názory mají nějakou platnost za hranicemi jeho, The Economist omezeného, obzoru.

    Copak nevíte, jakou službu tím tomu starému ješitovi prokazujete??? : )

    OdpovědětVymazat
  2. No, já vím, že máte s Boutrosem osobní problém, nicméně na rozdíl od Nováka, pokud vím, nevlastní střelné zbraně, a proto se nemůže dopustit podobných massakrů jako Charles Whitman.

    Zatím jsem měl názor, že je třeba opravovat pitomosti, které se objevují všude možně a u nichž není na první pohled patrné, že to jsou pitomosti. Někdo třetí si to třeba přečte a uvěří tomu. Co pak? Ale uznávám, že Sprcha má tak nízkou věrohodnost, že to není příliš pravděpodobné.

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak nezbývá než zopakovat starý dotaz Andrey, který Boutros raději nezodpověděl: "Ty jsi, Boutrosi, utekl. Asi tě nenapadlo doma upilovat hlaveň od staré flinty a jít na barikády, že? No, mne také ne. Proč? Ze zbabělosti?"

    OdpovědětVymazat
  4. A ještě něco. Boutros je jedním z nejpilnějších čtenářů tohoto blogu. Visí na něm 24/7. Je proto třeba k němu mít jisté ohledy. :-) Kdo by mi jinak generoval traffic?

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>