9. října 2007

Jak Jan Novák uráží na cti

  1. Kateřinu Jacques prohlásil za hysterku,
  2. Rachel Corrie za krávu,
  3. Jiřího Paroubka za magora,
  4. odborové právníky za právnický odpad,
  5. mne za zmrda a vola.
Updated.

5 komentářů:

  1. Narazila kosa na kámen? Ten, který nazývá druhé ignoranty či nedouky, když mají na něco jiný názor, je uražen na cti, když je sám nazván volem?

    Ale hodně štěstí v obraně vašeho jména, třeba se z toho poučíte, jak je to s ochranou cti, a nebudete činit jiným, co nerad sám.

    OdpovědětVymazat
  2. to ovšem jsou vesměs tvrzení, o jejichž pravdivosti není pochyby.
    Doufám, že své nenávistné výlevy produkujete mimo pracovní dobu, jste placen z rozpočtu ČR, platím daně a nehodlám financovat vaše patologické zábavy.

    OdpovědětVymazat
  3. Andreo, vždy jsem Vaše úsilí o noblessu považoval za karikaturu toho pojmu.

    Vzhledem k tomu, že na serveru "Sprcha" mne přirovnáváte k massovému vrahovi, dovolte, abych se přeci jen Vás pokusil noblessu naučit, byť nikoliv zdarma. Ale ve Vašem případě je zjevné, že jen toho, co zaplatíte, si dokážete vážit.

    Sdělte mi své identifikační údaje a já na Vás podám žalobu na ochranu osobnosti. Soud Vás již poučí, že přirovnávat k massovému vrahovi se s noblessou neslučuje.

    Jinak Vám doporučuji, abyste se držela Vašeho předsevzetí a na ZMP nepsala. Zde k Vašemu chování nebude potřebná tolerance. Jen bych ještě rád znal odpověď na otázku, proč Vás, která jste vždy tak horlivě vystupovala proti popírání židovského holocaustu, nechává popírání romského zcela klidným? Z cizího krev neteče? Postoj českých rasistů, které utrpení Romů nezajímá?

    OdpovědětVymazat
  4. Zachu, pokusím se Vám vysvětlit rozdíl. Jak pravil Werich, na světě je ze všeho nejhorší srážka s blbcem. Proto je blbostí třeba bojovat, jako např. za první republiky (PDF). S blbostí se však nebojuje zvířecími výrazy, nýbrž analysou.

    Proto označovat za ignoranty či nedouky je legitimní, zatímco za krávy, voly či zmrdy nikoliv.

    OdpovědětVymazat
  5. Proto označovat za ignoranty či nedouky je legitimní, zatímco za krávy, voly či zmrdy nikoliv.
    Velmi správně. To je to, co mnohým bohužel stále nedochází, protože to je pod jejich rozlišovací schopnost.

    Jen bych ještě rád znal odpověď na otázku, proč Vás, která jste vždy tak horlivě vystupovala proti popírání židovského holocaustu, nechává popírání romského zcela klidným?
    :-) :-) :-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>