23. srpna 2006

JonBenet Ramsey

Posledni dobou se zase mluvi o vrazde teto male divenky a popripadnem objeveni jejiho vraha.
Ovsem kdyz se ve zpravach v radiu a televizi o necem debatuje, jine zpravy se potlaci na druhe misto, nebo se o nich vubec nemluvi. V tomto pripade se na nekolika stanicich stalo, ze vznikla diskuse o tom ktera zprava je dulezitelsi.
Dve radiostanice v San Francisku se tim dost zabyvaly a Michael Savage uplne soptil, ze se o takove spine vubec lide bavi a chteji takove zpravy poslouchat. Na stanici KGO, jiz si nepamatuji ktery komentator, debatoval s volajicimi posluchaci o tom co je dulezitejsi. Vetsina lidi pripominala, ze je dulezite vyresit domaci problemy a take, ze maji dost neustalych zprav o strednim vychode. Pro KGO je samozrejme nejduleziteejsi propagovat dulezitost podpory Israele a demokracii v Iraku, domaci zalezitosti stranou.

6 komentářů:

  1. Je to záhadná vražda. Vy myslíte, že Karr je vrah?

    OdpovědětVymazat
  2. z(v)idaku, zde nejde o smazeni jedu ale o to co je pro posluchace vhodne vysilat.
    Takze mozna ty jedy smazi prave ty stanice, ktere se snazi vsugerovat, ze veci okolo vrazdy jsou mene dulezite nec co se deje ve strednim vychode.
    Karr se mozna k vrazde priznal, protoze se chtel dostat z Thajska ven. Je-li vinnen nebo ne, neni momentalne dulezite. Vetsina americanu je presycena zpravama o Hezbolah, insurgents a valce v Iraku, ktera nikam nevede. Pro mnohe je nutne vyresit domaci problemy.

    Savage je jakasi rarita, protoze jde na vlastni pest. Ted nadava na Wolfovitze a Certa a proste by resil situaci jinak nez dnesni vlada. Ostatni stanice pouze pritakavaji pripravenym zpravam.

    OdpovědětVymazat
  3. Zajimave, ze z(v)idak zapomel komentovat na tema.
    Savage jiz nesopti ale docela so obouva do Bushe, Kondolezy vsech informacnich media a nedostatku kolem situace ve stredni vychode.
    Mezitim lide stale chteji vedet jak se vyresi dnesni americka kriminalita a o valky nemaji takovy zajem. Armada ma dnes nedostatek dobrovolnych vojaku.

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že Karr je vrah... Viděla jsem dokumet na viasat explorer... je to hrozná věc... zajímalo by mě proč někdo takovou věc udělá? není to normální... ale je pravda, že člověk jako Karr za to nemůže... je to v něm... aspoň, že se přiznal... tj od něj samozřejmně dobře :), ale z druhé strany se mi hnusí, jako člověk co brutálně zavraždil a znásilni 6 leté dítě! Je to zapeklitý případ, ale bohužel je to realita a ta dokáže být nepředvídatelná a krutá :( Chudák malá...

    OdpovědětVymazat
  5. Věřím,že tento ohavný čin(mírně řečeno),udělal vyděrač a pedofil!Chudák rodina,ktedá do toho byla vtažena nevinně!Taky ta hrůza z podezření vlastní matky,ohavnost.Největší chyba byla asi posedlost rodiny po slávě,tím asi rozjeli zvrácené myšlení nějakého monstra.Špatné je vzít dítěti dětství a uvrhnout ho do světa dospělých.Musí počítat s psychopaty,kteří mají zvrácené představy a touhu po mamonu!Pak je dítě objekt bez možnosti obrany a dopadne jako JonBenet Ramsei

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>