16. července 2006

Cynik se probudil

Tak byl Hitler české části původní wikipedie opět potrestán. Kdo si na něj troufl? Kdo jiný než nonkonformista Vrba. Ne že bych se chtěl Cynika zastávat, ale ve slušné společnosti je zvykem, že když někdo vydá chybné odůvodnění, tak rozhodnutí zruší a vydá ho znovu se správným odůvodněním.

Cynik nyní tvrdí, že na české části původní wikipedie "přichází bezpráví". To jste spal celou dobu jako Šípková Růženka? To už tam vládne dávno, i Vaší nemalou zásluhou, kdy jste pronásledoval Rosse Hedvíčka za jeho antikommunismus.

6 komentářů:

  1. 2 hodiny? A to ma byt uspech, kdyz jedno komunisticke prase zablokuje jine komunisticke prase na dve hodiny?

    OdpovědětVymazat
  2. Nemusí pršet, stačí jen když kape.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady píše Max příspěvky z cesty. Protože by jen mátly čtenáře, tak je budu mazat, kdykoliv na ně narazím. Na postování nesouvislých blábolů slouží Sprcha, Maxi.

    OdpovědětVymazat
  4. Maxi, tady jsem pánem já. Pokud nechcete psát srozumitelně, jděte si na Sprchu. Asi Vás to tam nudí, že?

    OdpovědětVymazat
  5. Ja nechapu, jak muze byt Headweeczech antikommunista, kdyz slouzil jako starsina v armade Varsavske smlouvy. V takovem pripade byl bud zbabelec a ne antikommunista, nebo rovnou kolaborantsky parchant, ktery by zaslouzil obesit.

    OdpovědětVymazat
  6. On to snad ten magor Headweeczech povazoval za odboj, ze kradl salamy s Paroubkem na vojne. A uz mu to asi zustalo, pise se o nem na Netu, ze zdrhnul, protoze mel na krku rozkradacku v socialistickem vlastnictvi v nejakem reznictvi ci masokombinate ci co.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>