2. června 2006

Nekonečný seriál

Nechť promluví prameny in extenso a pak se ukáže, kdo nynější boj započal. Obávám se však, že lidé ze žumpy to nejsou s to posoudit.
  1. "ano, pane Pecino, to jsem již uznala také a vymazala své plky všude, kde jsem je našla. Je to podivný systém, tenhle blog, tak mne to moc dlouho nebavilo.
    Ještě byste mohl, s objektivní bravurou sobě vlastní, přesvědčit pana Z. a pana Vodníka, aby si nebrali můj nick do klávesnice a své komplexy méněcennosti si nehojili na urážkách člověka jak vzdělanějšího, tak zkušenějšího, než jsou oni sami, a neobjevím se tu vůbec, přenechám tento klenot vám, kteří mají co říci. Takhle musím dohlížet, který z hloupých lhářů zase začne s urážkami, dost mne to zdržuje. Ty vaše pseudodiagnozy neberu jako urážky, ale jako zcela irrelevantní pitomosti, ty si tu klidně nechte."
  2. "všiml jsi si, Vodníku, že když se hádáme nebo spíš dohadujeme na Psu, netahám to nikam jinam? Co kdybys to také zkusil? Bylo by to slušné.

    Pane Pecino, domnívám se, že od první chvíle,kdy jsme se na netu setkali, jsme si nepadli do noty. Tak to je a nevadí to. Jistě, já jsem pohaněla vaši nedokončenou právní wiki, vy mne můžete vice versa setřít za absenci zajímavých myšlenek, které by bylo vhodné sdělit světu. Ani jsem necítila potřebu sdělit komukoli, kam řadím vás. Ale proti gustu...klidně řaďte.Popravdě, představa, jak mne řadíte do skupinky Peters,Vodník,Juchelka- je dost děsivá.
    Takže- pokud vyhlásíme všeobecné ignorování, budu jen spokojena, Vodníku a spol. Zatím se jen bráním vašim útokům. Ráda budu mít pokoj."
  3. " pane Pecino, tak opravdu asi těžko dojdeme k vzájemné, slušné nevšímavosti.
    Jistě, napsala jsem gramatickou, hloupou chybu. O mém vzdělání to nevypovídá vůbec nic, možná to vypovídá něco o faktu, že ve dne pracuji ve vysoce odpovědné funkci, večer se starám o rodinu a po nocích se učím, neboť studuji druhou vysokou školu, jsem tedy poněkud unavena a občas chybu přehlédnu. Protože ale jsem si, narozdíl od vás, odpustila štiplavé poznámky,například na téma Peters a statistika nebo Pecina a jeho posedlost soudními spory, tak očekávám tutéž velkorysost od vás."
  4. " on si vůbec wikipedista Pecina libuje v contradictio in adjecto. Viz: Starší novinky naleznete v archívu"
  5. " pane Pecino, vzhledem k tomu, že jste to právě opravil na "záznamy", tak jistě víte, kde to bylo.
    viz: Současná verse
    Tomáš Pecina (Diskuse | příspěvky)
    Starší novinky -> starší záznamy"
  6. "a vidím, že jste to už i přiznal. Tak od vás očekávám ještě malou sebekritiku na téma: "To jsem ale elementárně nevzdělaný" a budeme se moci slušně rozloučit."
  7. "a mohu, pane Pecino, vědět, co znamená věta: "Audiatur et altera pars (latinsky: Budiž slyšena i druhá strana) nebo zřídka též audi alteram partem (latinsky: Slyš druhou stranu) je právní zásada, která znamená, že v processu musí mít právo slyšeny obě strany."?
    Slyšeny co?
    Mimochodem, co ten "president" ? Není zrovna v Pravidlech českého pravopisu, že?
    Vidíte, jaká blbost je zkoušet prudit nesympatického komentátora gramatikou? Jak lehce se může zdánlivě neprůstřelný bonmot obrátit proti autorovi?
    Tak, a tím končím, pátrání v pahýlech na vaší Wiki bylo poučné, ale všeho moc škodí."
  8. " Tak tohle jste, hoši, přehnali.
    Opravdu jsem netušila, že někdy klesnete tak hluboko, pane Z.
    Sbohem"
Můj názor: AndyOn odporně trollovala p. Pecinu, kterému nesahá ani po kotníky. Je dobře, že už tady neotravuje. Na Sprše ji přivítali jako ztracenou dceru, i když takovou slavobránu jako Boutrosovi, když se vzpamatoval ze svého amoku, jí nepostavili.

0 – počet kommentářů:

Okomentovat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>