20. května 2006

Konečně zlynchován

Výsledek hlasování je nepřekvapivý: Vinen téměř ve všech bodech obžaloby, odsouzen na 18 měsíců, pak doživotní zákaz revertů a ustanovení mentora (o konkrétní osobě se zatím nerozohodlo).

Svůj názor, co si o rozsudku myslím, bohužel napsat nemohu, protože podle unikátní rozhodovací praxe českého ArbComu bych za to okamžitě byl na Wikipedii zablokován: její pravomoc odnynějška sahá od Merkuru po Pluto.

6 komentářů:

  1. Jsou to grafomasti troubove, dalsi z duvodu, proc nema cenu cist ceskou Wiki.

    OdpovědětVymazat
  2. Rozsudky vynesene teroristickym rezimem mohou byt sice vykonany, ale nemaji pravni platnost.

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jeden aktér wikipedí války není normální...

    Tvrdil jsem snad někdy, že jsem normální!?

    OdpovědětVymazat
  4. Nestarej se, Andy, on už si bonzák poradí, tak jako v mém případě ;-)...

    OdpovědětVymazat
  5. Že Tě furt baví na toho nešťastného inženýra reagovat. Já jsem se teda musel ozvat dnes na Psu, kdy pán místo mé identity pro změnu analýzoval Guénonovu metafysiku, to jsem se fakt neudržel :-)))) Ale jinak pokoušet se vyvracet ty jeho výmysly, nota bene když mu přijdou na pomoc jeho podlí druhové ve lži, to už je opravdu jen ztráta času.

    OdpovědětVymazat
  6. Alexi, pojídač knedlíků (nick prozrazující mnohé ;-)) je jedna z inkarnací bonzácké hydry, jejíž generující mateřskou buňkou je Djing cheb pako. Nedávno pojídač mával mým občanským jménem na Psu. Je to český udavač s mentalitou typické komunistické krysičky, což ostatně obsah jeho komentáře dokumentuje s krystalickou průzračností.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>