19. května 2006

Kdo může mazat

Protože jsou tady nejasnosti, kdo může mazat, pokládám je za nutné je osvětlit:

Právo mazat jsem udělil všem, jejichž identita je mi známa. Důvodem bylo hlavně obsessivní zveřejňování osobních údajů některými trolly ve vztahu k mM a Vodníkovi. Jakékoliv jiné příspěvky by zde měly zůstat, byť jsou neslušné. A pokud Boutros zase omylem zveřejní své osobní údaje, rád je za něj vymažu sám.

12 komentářů:

  1. Myslel jsem samozřejmě 8 tvůrců tohoto blogu. Jinak své kommentáře může každý smazat sám.

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm. to mazani, to mi pripada neco jako forma znamkovani. Zda se, ze se zde na Petersove blogu vytvoril antisemitsky klan stejne jako na Sprse. mapriklad ja jako Zid mazat nemohu a to je diskriminace.

    Zda se, ze vsechny servery, at uz je to Sprcha, Vrba, nebo Lucerna nakonec sklouznou do antisemitismu. Proto navrhuji k diskuzi svuj blog Kvetina, kde nikdo nesmi mazat nikoho, pripadne mohu zmenit tak, ze vsichni budou smet mazat vsechny a tam si to rozdame na ferovku az budou chlupy litat.

    OdpovědětVymazat
  3. Jenže vy jste pouhý kommentátor, oni mohou postovat vlastní články.

    OdpovědětVymazat
  4. Vazeny pane Zeman, jste snad Zid, ze si osobujete pravo rozhodovat, co je nebo neni antisemitismus? To vy tak nemuzete citit, nemuzete to vedet. To pozna jen kdo je naladen na zidovskou vlnovou delku. Ja to tak citim, protoze jsem se s tim mnohokrat predtim v zivote setkal.

    OdpovědětVymazat
  5. Mazání by měla být výjimečná záležitost, věc hygieny, jako když ze záchodků čas od času smyjí sprosté nápisy a stěny se znovu zabílí vápnem. Nejde o názory, ale o atmosféru.

    Osobně mažu urážky, snad ani ne, že by mi tak strašně vadily, ale mám zkušenost, že když se ponechají, odradí to ostatní od diskuse a forum zahyne pro nezájem. Nikdo není povinen snášet na Internetu to, za co by v reálu umístil na autorovu líc pravostranný direkt.

    OdpovědětVymazat
  6. To je otázka. Já osobně mám radši liberálnější přástup; už proto, že sám nechodím pro ostré slovo daleko.

    OdpovědětVymazat
  7. Osobně mažu urážky, snad ani ne, že by mi tak strašně vadily, ale mám zkušenost, že když se ponechají, odradí to ostatní od diskuse a forum zahyne pro nezájem. Nikdo není povinen snášet na Internetu to, za co by v reálu umístil na autorovu líc pravostranný direkt.

    Výstražná stávka!

    OdpovědětVymazat
  8. Výstražná stávka!

    Už je to celkem dávno, abych si vzpomněl na všechny detaily, ale nešlo tam nikoli o mazání jednotlivých příspěvků, ale o blokování uživatelů?

    Zde vládne osvícená monokracie, se kterou nemám problém.

    OdpovědětVymazat
  9. Kdyz neprijde hora k Mohammedovi, musi sprchari dorazit na Petersuv blog. :-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Neberte to rýpnutí prosím zle... prostě jsem si nemohl pomoci, hluboké analogie hledat netřeba.

    Ani mně osvícená monarchie nevadí, tu či jinde.

    OdpovědětVymazat
  11. Typický klanový projev: na Juchelku vyjedeš jak na nejhoršího gaunera, zatímco IMHO odpornější výlevy Boutrosovy a maxovy tě nechají v klidu, protože to jsou kamarádi. Kdybys tu srala maggi nad každým hovnem, měla bys nějakou kredibilitu, takhle si myslím něco o prdeli, vážená domovnice...

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji za terminologické upřesnění. Přímý hák by seděl rovněž.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>