18. dubna 2006

Upozornění pro trolly

motto: "PS: Kterej dobytek mi tento komentář smazal? Máte plný držky potlačování názoru na Wikipedii a jste desetkrát horší svině."

Tento blog není místo, kde se můžete beztrestně posmívat mým kollegům nebo zveřejňovat jejich osobní údaje. Pokud chcete, aby Váš příspěvěk nikdo nemazal, nedělejte to.

7 komentářů:

  1. Jakých urážek se kdy a kde dopustili? Vaše trapná nekonkrétní obvinění jsou jen výrazem Vašeho zakomplexovaného čecháčkovství.

    OdpovědětVymazat
  2. Milý Maxi,
    když píšete, že "Hedvíček se posmíval Cinikovi v trenkách", musíte napsat kde a jak. Takhle je to jen ničím nepodložené obvinění.

    "Vodník mi nadával" dtto

    "Linky nebudu dohledávat" Pak se nemáme o čem bavit.

    "protože jako typický čecháčkovský zmrd, mi za tu práci ani nestojíte" Podle sebe soudím Tebe?

    OdpovědětVymazat
  3. Petersi, Anonymousovi ještě nedošlo, že tento blog je společný sedmi lidem, že těchto sedm má právo mazat a svádí to všechno na Tebe. Přitom se nepozastavil nad tím, proč není mazán nikdo jiný nikým jiným, ač při špetce elementární sebereflexe je odpověď zcela zřejmá. Ovšem u člověka, plodícího příspěvky typu "Dva náckové v Utrechtu", budeš tuto špetku těžko hledat...:-((

    OdpovědětVymazat
  4. Hedvicek je sionista, Cinik je antisemita. Na jakou stranu se zaradite vy Maxi? Volte spravne, nemusi se Vam naskytnout cesta zpatky.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jsem v prve rade American, sionista jsem jen jako hobby nebo na zkraceny pracovni uvazek.

    OdpovědětVymazat
  6. Trollové nejsou sebereflexe schopni. Je to jejich definiční znak. Jsou to bulldozerové.

    OdpovědětVymazat
  7. Pane Hedvicku, to je naprosto v poradku. Budte v prvni rade American, a teprve potom sionista. Ja Americany obdivuji, jsou to nejlepsi pratele Izraele. Ze nejste vsichni "na plny uvazek" jak rikate, to je naprosto v poradku. V mravenisti take existuje kralovna, vojaci, delnici, tak je tomu i v lidske spolecnosti, kazdy delame neco jineho, k cemu mame nejlepsi predpoklady.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>