16. února 2006

Zlodej krici - chytte zlodeje!

Prectete si tuhle silenost - jeden ze strujcu kafkovskeho procesu s V. Z., zamaskovany anonym jmenem Radouch, se rozciluje, ze jim ten jejich politicky proces a lyncovani nesouhlasiciho nepostupuje podle stranickeho planu. A to, ze ja nebo V. Z. tady neco piseme, je podle tohoto zdegenerovaneho fasisto-komunisty duvodem k blokovani! Co se stalo se vsemi normalnimi lidmi v Ceske republice, lidmi, kteri respektovali kdyz uz ne demokracii - tak aspon svobodu nazoru? Emigrovali a nebo umreli???

@Beren: problém s nalezením vhodných postupů chápu, další problémy (rezignace, dovolené) rovněž. Co ne zcela chápu, je poukaz na složitost případu. Z mého pohledu je věc celkem jasná: domnívám se, že výpady, jaké předvádí V. Z. na svém blogu (nyní ve spolupráci s Rostou) jsou zcela nepřijatelné a ospravedlňují zablokování na neurčito samy o sobě, minimálně jako dočasné opatření do vynesení konečného verdiktu. Pokud je samozřejmě arbitrážní výbor jiného názoru, pak chápu, že zbylé věci si žádají podrobnější analýzu. Minimálně nevidím žádný důvod, proč by měl být V. Z. na cs: nadále odblokován. Nicméně nehodlám s tím nijak prudit; tímto ukončuji i účast v arbitráži, která podle mne působí jen další problémy, místo aby je řešila. --[[Wikipedista:RadouchRadouch]] 09:23, 16. 2. 2006 (UTC)

Jedinym resenim tehle komunisticke frasky s arbitrazi na Wikipedii je ji okamzite zrusit a V. Z. kompletne odblokovat.

Updated.

10 komentářů:

  1. Proboha oni ti Wikipedisté tu internetovou verzi Hučína ještě nevyhodili natrvalo?

    To jsou masochisti!

    Ať si vezmou příklad ze Sprchy.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud Sprcha necha na svem foru svobodne vegetovat anti-semitu Stworu pak byt vyhozen ze Sprchy je badge of honor.

    OdpovědětVymazat
  3. :-)))))) To jste mě pobavil, Mr.Hedvicek!! Pro známý sionistický server Sprcha je Stwora ztělesněním všeho ďábelského a kdo mu dovolí publikovat svůj článek, je rovněž zatracen jako virulentní antisemita. Badge of honor na Sprše je, když Vám článek otiskne židofašista Nillbert Nullingsworth...

    Vodník

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud je Zvanovec takovy nacista jako ja jsem byl PS VB - pak by mel byt v poradku.

    OdpovědětVymazat
  5. Jen nekecej.

    RoSSi, dyť ty už cenzuruješ sám sebe! Na svém blogu napíšeš své názory na wikipedisty a když se na Wikipedii proti nim ohradí, tak je smažeš. Dyť ty místo, abys vyjadřoval svobodně svůj názor, jak za starých časů, tak provádíš autocenzuru, aby ses jim tam mohl vlísat. :-)))

    RoSSi, dyť ty si sám v sobě udělal autokomunismus metodou vnitřní revoluce. :-)

    PS: Né, to už není ten starej Hedvíček, co psal co si myslí, ale je to Hedvíčkova zautocenzurovaná atrapa. :)

    OdpovědětVymazat
  6. To jsem smazal na Wikipedii, ne na blogu. Wikipedie ma do svobodneho media tak daleko jako ja do Moskvy.

    OdpovědětVymazat
  7. No tak proč jim to tam pořádně nenapíšeš a proč se sám cenzuruješ?
    Jsi to vůbec ty?

    OdpovědětVymazat
  8. Nejsem to ja. Ja jsem nekdo uplne jinej.

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlas, jsi Hedvíčkova atrapa.

    Pravej Hedvíček byl jak rozzuřený býk, který na svých kopytech zašlapával komunisty do země jako brouky. Tohle je v maštali nakrátko uvázaný vůl.

    OdpovědětVymazat
  10. Po censuře: "Hedvíčku: Jedinými kamarády Stwory jsou Vodník a Hučín Zvánovec. To si RoSSi neviděl cosi? Jak Stworovi chce Zvánovec nacpat svůj článek ze Sprchy? Se prober."

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>