19. února 2006

Wiki-stalking neni mozno prehlednout...

Wiki-stalking ze strany Cinika neni mozno prehlednout. Uz i Pastorius, se kterym jsem mel taky neshody, pise o tom, co je neprehlednutelne - Cinik je komunisticky magor, silenec a psychopat:

Ctete a placte...

"Nechci rozhodně obhajovat úroveň článků, které uživatel Rosťa publikuje podle svého pětiletkového plánu. Pokud se ale podíváte na editace Cinika [12], je vidět, že zcela plánovitě a systematicky edituje Rostovo články. Opravdu to vypadá jako wikistalking. Já osobně bych to určitě nesl velmi nelibě a pokládal bych to za osobní útok. Domnívám se, že wikipedie již má dostatek editorů a správců a že Cinik nemusí dělat Rosťovi osobního strážce. --Pastorius 16:12, 19. 2. 2006 (UTC)"

4 komentáře:

  1. Soudruh "Cinik" uz podle fotografie vypada na poradneho idiota, ktery byl podle vseho na devitiletce za tzv. fackovaciho panaka.
    Podle DFensovy teorie o zmrdech a ichtylech (viz http://www.dfens-cz.com/ a obzvl. http://www.dfens-cz.com/search.php?rsvelikost=jr&rstext=all-phpRS-all&rstema=10&stromhlmenu=10 ) je tenhle magor asi oboji.

    OdpovědětVymazat
  2. "Soudruha Cinika" neznám a nemám s ním žádné zkušenosti. Nicméně vydávat posudek podle fotografie svědčí spíš o úrovni posuzovatele.

    Vodník

    OdpovědětVymazat
  3. Proc ne podle fotografie? You can observe a lot by just watching - pravil Yogi Berra :-) Kdyz to chodi jako kachna, dela zvuky jako kachna, vypada to jako kachna - pak je to kachna! Kdyz to vypada jako Cinik, je to tluste jako Cinik, mluvi to hloupe jako Cinik - pak je to Cinik! Co je na tom?

    OdpovědětVymazat
  4. Na to opravdu nemám slov. Ale děkuji, že jste takto bezděky Cinika trochu obhájil...

    Vodník

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>