20. února 2006

Uz toho uzvatele maji zase v praci.. nasi kadrovaci...

To bozi hovadko Cinik si proste neda pokoj - dnes rano stvoril stiznost k arbitraznimu vyboru Wipedie tohoto duchaplneho zneni:

Žádost o zahájení arbitráže ve věci užvatele Rosta

vznáším stížnost proti uživateli Rostovi jednak ve věcech mnou uvedených na žádosti o kometář Wikipedie:Žádost o komentář/Wikipedista:Rosta potřetí, jednak speciálně kvůli tomuto článku.

Podstata problému je vysvětlena na žádosti o komentář, podstata speciálního zaměření žádsti spočívá v tom, že jde a absolutně bezprecedentní osobní útok plný více či méně zjevně lživých a nactiutrhačných tvrzení. Myslím, že je zjevné, že jakékoliv další řešení skrze žádost o komentář či mediaci je absolutně neúčinné. Cinik 07:07, 20. 2. 2006 (UTC)

K beznym praktikam ceske fasisticko-komunisticke Wikipedie patri, ze jeji fuhrerove vzdy zablokuji toho, kdo je pomlouvam ci spinen, aby si nemohl stezovat. Proto je zablokovan V. Z., ja nebo Jvano. Je mi stale zahadou jak si tito mladi komunisticti grazlove predstavuji diskusi - asi jako prokurator Urvalek.

Protoze nemuzu oficialne na Wikipedii nic psat - delam to tedy tady - oni si to svazaci radi prectou:

Žádost o zahájení arbitráže ve věci uživatele Cinika

vznáším stížnost proti uživateli Cinikovi, jednak ve věcech mnou drive uvedených v mych zadostech o komentar, jednak speciálně kvůli jeho zlovolne zadosti o zahajeni arbitraze proti me.

Podstata problému je vysvětlena v žádostech o komentář (nektere uz byly archivovany, treba vyhledat), podstata speciálního zaměření žádosti spočívá v tom, že jde a absolutně bezprecedentní osobní útok plný více či méně zjevně lživých a nactiutrhačných tvrzení. Myslím, že je zjevné, že jakékoliv další řešení skrze žádost o komentář či mediaci je absolutně neúčinné. Zadam, aby byl Cinikovi pro mentalni nezpusobilost, stalking a terorizovani jinych uzivatelu dozivotne zakazan pristup na Wikipedii. Rosta

1 komentář:

  1. Psal jsem tam o menove reforme a o pomocnikovi VB - ss. spravcove vyskrtali ci pozmenili slova i vety.

    Napsal jsem delsi pojednani o Plzenskem povstani, ktere vypuklo prave na zaklade menove reformy 31.5.1953 a pak, kdo to byl tzv. "udernik".

    Kdyz jsem chtel odeslat vysveteleni ke jmenu "Julius Fucik (hudebnik)" viz dole - byl jsem zablokovan.

    '''Julius Fučík (1872 - 1916)''' - hudebník a strýc nacisty popraveného komunistického novináře [[Julia Fučíka]] - se narodil v Praze, kde vystudoval tamnější konzervatoř, m.j. pod vedením [[Antonína Dvořáka]].

    V letech 1897 - 1913 působil jako kapelník rakouské vojenské hudby. Snil o karieře kapelníka a skladatele v Berlíně. Je autorem asi 320 hud. kompozicí, z nichž nejslavnější je jeho [[„Florentinský pochod op.214“]] pod označením ''„Grande Marcia Italiana“''

    At si tam tedy pise ceska komunisticka mladez sama co chce, at si hraje na svojem pisecku. Jen nevim, kdo ty jejich "moudra" bude cist, protoze ten, kdo umi nemecky ci anglicky, ten si potrebne informace najde i bez techto jesitnych hlupaku.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>