31. srpna 2013

Pravdoláskařský trolling

V posledních dnech jsme byli svědkem zajímavého fenoménu. Ke klassické trollovací stránce Karla Goldmanna, Čechy v ČR nechceme!, přibyl trolling neonacistů na Facebooku. Protože na FB už nejsou, tak 2 jejich obrázky: Romana Pikanová a Lucie Prcie Bittalová. Všimněte si, že v případě Lucie Prcie Bittalové jsou tam pouze tři náhodní kolemjdoucí a ti navíc mají nanejvýše sklony pouze k xenofobii; nejsou to neonacisté. Pravdoláskaři si vystačí sami; k nadávání na Romy nepotřebují žádné neonacisty.

Příčina? Protože jsem příliš četl Jana Sterna, tak jsem si původně myslel, že z progressivistů mluví jejich podvědomí, že jsou ve skutečnosti kryptonacisty. Ale pak přišel BT s Occamovou břitvou v podobě úsloví odříkaného chleba největší krajíc. Progressivism jako sekulární kalvinism je totiž se svou povinnou multikulturalitou a politickou korrektností nelidský. Pravdoláskaři sice věří, že rasism je Zlo, ale občas si potřebují ulevit. Je to podobný princip, jako když ve středověku bylo v rámci disputací dovoleno popírat Boha nebo v rámci karnevalu bylo dovoleno dělat si legraci z Ježíše a hierarchie. Ventil z povinných názorů.

Osobně se domnívám, že tato dvojí morálka (navenek hlásám multikulturní obohacení, uvnitř o tom nejsem tak přesvědčen, což pak vyvře v davové situaci) povede ke stejným traumatům jako officiální kalvinistická asexualita, jejímž klassickým případem jsou 50. léta v USA. To je výtečně popsáno kasuistikách v prvním vydání publikace Our Bodies, Ourselves (1971).

Update: Díky trollingu pracuje pro vládu a Židovce už nic nenalívej, za chvíli ji čeká transport!

6 komentářů:

  1. Hele jestli se ty holky kvůli Tobě dostanou na nějaký náckovský seznamy jako White Media apod., tak Ti bude stačit, když Ti budem posílat děkovný dopisy, anebo očekáváš i nějaký dary?

    OdpovědětVymazat
  2. (Objevila se tu chybná informace, že byl přidán můj "komentář". Chtěla jsem vložit "kommentář", nikoli "komentář"! Nechutné.)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Hele jestli se ty holky kvůli Tobě dostanou na nějaký náckovský seznamy jako White Media apod.
    Kdybys tomu aspoň trochu rozuměla, tak bys věděla, že Romana Pikanová je fake, navíc se autor toho profilu vydával sám za nácka, takže se těžko může dostat do náckovského seznamu, i kdyby se nějakým způsobem dostali k jeho identitě.

    Kdybys to aspoň trochu sledovala, tak bys věděla, že Lucii Prcii Bittalovou propíchnul Tvůj oblíbenec Michal Zlatkovský. Vzhledem k podobě hlubokého odkazu http://ihned.in/lbt.png, je totiž každému na první pohled jasné, že to musel být někdo z iHNED. Takže pláčeš na nesprávném hrobě.

    OdpovědětVymazat
  5. Chtěla jsem vložit "kommentář", nikoli "komentář"! Nechutné.
    Opakovaný vtip není už tak vtipný a dokonce svědčí o chudobě ducha.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>