3. března 2006

Žádost o vymazání

Argumenty českých wikipedistů k jejich svévolnému zveřejnění osobních dat stojí opravdu za zamyšlení.


Zadost o vymazani

Minuly tyden u prilezitosti sporu s Rostou a pred mojim zablokovanim jste neopravnene uverejnili moje plne jmeno i pusobiste (Salzburg, Rakousko) na Vasi Nastence.
Zadam Vas proto o okamzite vymazani techto udaju z archivu Nastenky i cele stranky.
Dekuji za vyrizeni mM

Ano, Vaše jméno a bydliště bylo uvedeno, bylo tomu tak ale s výslovným souhlasem Rosti Hedvíčka. --Aktron 22:04, 28. 2. 2006 (UTC)


To je mozne, ale presto si nepreji, aby byly tyto udaje archivovany.
Vymazte je proto prosim okamzite z archivu Nastenky i cele stranky.
Dekuji za vyrizeni mM

Můžu toto vymazat ze současné podoby stránky, ne však z její historie, to bych musel smazat celou stránku a znovu ji vytvořit ze současné podoby. A to by tu nikdo neschválil. --Aktron 22:28, 28. 2. 2006 (UTC)


To je sice hezké, ale to jste si mel laskave uvedomit, když jste bez mého výslovného souhlasu uvádel mé osobní údaje. Žádám o jejich neprodlené smazání, a to i z historie. mM 17:05, 3. 3. 2006 (UTC)

obávám se že kolega má pravdu: nejde to. To jste si měl uvědomit krátce před tím okamžikem, když jste kliknul na button uložit. Tam jste podepsal, že souhlasíte s tím a tím. K tomu patří i registrace údajů o každém autorovi či i vandalovi. Smazat to nemůže nikdo, ledažeby smazal celou wikipedii, a tak důležitý asi nebudete. (Bez podpisu 18:28, 3. 3. 2006 217.83.106.136)

0 – počet kommentářů:

Okomentovat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>